Android, tablice (ipd.) in kup enakih objav

Obvezno preberi!!!

Moderator: moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Prispevkov: 8649
Pridružen: Sr Nov 22, 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Sep 15, 2013 22:07

elbarto napisal/-a:Ne bi rabil zivet od foruma, ki pa bi, ce bi bil malo bolj porihtan in urejan lahko dosti marmelade dal na kruh ali smetane na torto, kakor pogledas.


Hehe, misliš da bi se dalo? Če vprašaš mene se niti slučajno ne da! Če pa misliš, da se da, potem sprejmi izziv, bodi marketing, najdi oglaševalce, jaz (in pravi stručkoti za web in php in podobno) bomo pa poskrbeli, da bo vse tip top. Misliš da boš l<hko mesečno od oglasov zaslužil za plačo? In to v času, ko precej podjetij, ki se ukvarja z navtiko špara še na sejmu, kaj šele na oglaševanju...
kristof
Poročnik fregate
Prispevkov: 63
Pridružen: So Jun 22, 2013 11:59

OdgovorNapisal/-a kristof » Po Sep 30, 2013 23:12

Za phpbb forum je toliko opensource dodatkov izdanih, da sem prepričan da je tudi za double posting..

Hiter search z googlom..
https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1054155

https://www.google.si/search?q=phpbb+du ... swbs4IHAAw
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Prispevkov: 5586
Pridružen: Sr Nov 03, 2010 22:30
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Okt 01, 2013 20:59

Hvala za povezave - bom pogledal, čim utegnem.

Novo z moje plati je, da imam vsaj dve poročili o večkratni objavi z običajnih računalnikov (Windows, ni podatkov o različicah), tako da niso problem samo tablice in/ali android.
Correct me if I am wrong, please.
kristof
Poročnik fregate
Prispevkov: 63
Pridružen: So Jun 22, 2013 11:59

OdgovorNapisal/-a kristof » Sr Okt 02, 2013 12:21

Za "inštalirati" te modifikacije potrebuješ (ponavadi) dostop do izvornih datotek na serverju (php).
Torej najprej narediš backup (skopiraš vse php datoteke in jih shraniš, nato pa po navodilih iz modifikacije vstavljaš in brišeš vrstice- zelo preprosto.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Prispevkov: 5586
Pridružen: Sr Nov 03, 2010 22:30
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Če Okt 03, 2013 02:13

Krištof, domnevam, da ima admin namen - ko bo utegnil - zamenjati SW foruma z novejšim in po možnosti ne prčkati starega.

Potem - če se izkaže, da bodo tudi na novem podobne težave - pa velja, kar si napisal.
Correct me if I am wrong, please.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Prispevkov: 8649
Pridružen: Sr Nov 22, 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Nov 25, 2013 23:12

Sedaj se malo vračam na tole temo...

Sem že pol leta uporabnik dveh androidov, Samsung Note 10.1 in pa telefona Samsung S4, grem dosti redno tudi na forum z enim od njih (kadar sem na HR, doma raje laptop...), objavljam prispevke in niti enkrat se mi še ni zgodilo, da bi mi prispevek podvojilo! Kako je sedaj s tem??? Tudi OS je različen, na prvem je 4.1, na drugem je bil 4.2, pred kratkim se je naložil 4.3... Torej? Kako vam uspe, da vam prispevke podvaja in da naj bi bil za to kriv Android...? Očitno ni, me pa zanima kaj je!
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Prispevkov: 4087
Pridružen: Pe Apr 04, 2008 10:26
Kraj: Zanzibar

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Nov 26, 2013 00:22

Ma glej, eni pač ne razumejo če jim poveš le 1x
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral
Prispevkov: 5309
Pridružen: Če Apr 17, 2008 11:08

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Nov 26, 2013 00:26

Test z android zt-tab oz. nekaj takega.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral
Prispevkov: 5309
Pridružen: Če Apr 17, 2008 11:08

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Nov 26, 2013 00:27

Očitno je test uspel. Ne vem kaj bi bilo pri nekaterih!?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Prispevkov: 8649
Pridružen: Sr Nov 22, 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Nov 26, 2013 00:30

Ja ampak očitno je nekaj, ker nekaterim to redno dela...

Sedaj sem postavil eno teorijo... Je mogoče browser?
Jaz vedno klikam samo s Firefoxom. Kateri browser uporabljate? Pomoje tudi Google Chrome dela OK. Kakšno default zadevo pa nisem nikoli preizkusil...
dinksi
Admiral
Prispevkov: 626
Pridružen: So Nov 22, 2008 20:08
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a dinksi » To Nov 26, 2013 00:35

Samo na glas razmišljam:
A se ne da naštimat, da se nebi dalo poslat odgovora 2x v 10-tih sekundah.
Tko kot je narejeno, če klikneš na svoje prispevke in takoj na objave od prejšnjega obiska kjer ti napiše:
Iskanja ne morete izvesti tako pogosto. Poizkusite ponovno čez nekaj časa.

L.p.
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral
Prispevkov: 5309
Pridružen: Če Apr 17, 2008 11:08

OdgovorNapisal/-a Marchi » To Nov 26, 2013 01:06

Tole je v Dolphin browserju prejsnji pa v default. Zgleda da je samo 1x.
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Prispevkov: 170
Pridružen: Po Jan 25, 2010 09:30
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » To Nov 26, 2013 08:55

Meni je iz androida 4.2 vedno podvajalo.
Zdaj imam 4.3 in default brskalnik.

Da vidimo...
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Prispevkov: 170
Pridružen: Po Jan 25, 2010 09:30
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » To Nov 26, 2013 08:55

Meni je iz androida 4.2 vedno podvajalo.
Zdaj imam 4.3 in default brskalnik.

Da vidimo...
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Prispevkov: 170
Pridružen: Po Jan 25, 2010 09:30
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » To Nov 26, 2013 09:07

Očitno nadgradnja na 4.3 ne pomaga.
Tole pošiljam enako, vendar z uporabo Chrome brskalnika.

... :roll:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost