Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Moderatorji: moderator2, moderator
Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Polž ki je vzidan je s kornatov, kamenice okrog njega pa s pelješca.
pa še hobotnica izpod peke
pa še hobotnica izpod peke
Nazadnje spremenil alesjo, dne Če Feb 28, 2013 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Zelo lep kamin vsebina pa še bolj.
Če te pa kdo prijavi pa lahko za tistega polža dobiš obisk inšpektorja.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Pu%C5%BE_ba%C4%8Dva%C5%A1
Če te pa kdo prijavi pa lahko za tistega polža dobiš obisk inšpektorja.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Pu%C5%BE_ba%C4%8Dva%C5%A1
- Nikola T.
- Admiral
- Prispevkov: 5110
- Pridružen: Ne Nov 29, 2009 21:12
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Zaščiteni so živi. Najdeš pa v morju predvsem odmrle primerke ko naplavi njihove lupine v plitvejše vode. Tudi prstaci in večina školjk je zaščitenih vendar ti ne bo nihče nič rekel, če boš njegovo lupino pobral na obali za suvenir. Drugo je nabiranje živih školjk.
Imeti lasten kamin so moje sanje, da pa takole za prijetelje spečeš hobotnico je pa verjetno nepozabno doživetje.
LP NT
Imeti lasten kamin so moje sanje, da pa takole za prijetelje spečeš hobotnico je pa verjetno nepozabno doživetje.
LP NT
-
- Kontraadmiral
- Prispevkov: 323
- Pridružen: Sr Jul 28, 2010 20:28
- Kraj: CELJE
Kapo dol za kamin in pa seveda tud kosilo je u nulo, me je pa pred dvemi leti ustavla kapetanija (al pa policija), ker sem prehitro zglisiral ko sem šel iz zaliva, nakar je videl da ima sin (5 let) v vedru nekaj kamenic in še nekatere druge školjke (bile so samo prazne in nekatere že malo polomljene). Komaj smo mu dopovedali, da te školjke nabiramo za sina in da so bile že nabrane prazne in po določenem času se je le omehčal in nam rekel, da on jih ni videl, če nas pa kdaj kdo vprasa, kje smo jih dobili, moramo reči, da smo v neznani gostilni prosili, če bi Se dalo dobiti kaj praznih školk za otroka in so nam jih dali... Lp
NAVTIKO MORŠ MET RAD
Mitja P napisal/-a:Boni eno vprašanje, koliko časa pečeš takole ribo v soli ??
Manjše ribe kot je tale cca 20-25 min.
Ta primerek pa cca 40-45 min. Je imela 3,5 kg
Ni nobene panike če je kakšno minuto več, ker se ne izsuši.
Imam nekako pravilo, da ko zavohaš ribo iz pečice še ene 5-10 min odvisno od velikost.
Sol obvezno grobo,grobo mleta. Greš v soline in jo nabaviš.
Ni boljše tako velike ribe kot v soli. Pa še zajebat nimaš kaj
Pa dober tek!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov