ČRNA rižota

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Mar 27, 2013 12:02

Hahahahahaha, lepi črni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
runaway
Naddesetnik
Prispevkov: 9
Pridružen: Sr Jan 22, 2014 09:49

OdgovorNapisal/-a runaway » Sr Jan 22, 2014 10:02

Meni se drugače sipina oziroma črna rižota ne dopade kaj dosti, ne vem zakaj, imam rada morsko hrano, ampak ta rižota mi je nekoliko "dolgočasnega" okusa, zato si jaz na krožniku dodam še parmezan in stisnem limeto in je mljaaask :)
Tako jo lahko pojem tudi tri krožnike :)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral
Prispevkov: 6954
Pridružen: Če Apr 17, 2008 11:08

OdgovorNapisal/-a Marchi » Sr Jan 22, 2014 10:18

Črno-beli svet, s parmezanom 8)
Slika
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral
Prispevkov: 1091
Pridružen: Po Dec 05, 2011 12:43

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Sr Jan 22, 2014 10:23

K morskim rižotam, namesto parmezana, najtopleje priporočam limono.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Jan 22, 2014 20:31

od kapitana žena napisal/-a:K morskim rižotam, namesto parmezana, najtopleje priporočam limono.

To je tudi res, ampak v črno, vsaj meni ne paše preveč, no, stvar okusa :)
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Prispevkov: 4309
Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Sr Jan 22, 2014 21:38

Mislim da JAZ najbolj pašem zraven,ker ko to gledam, o moj jejzus sm lačn :shock:
mašinfirer
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral
Prispevkov: 1091
Pridružen: Po Dec 05, 2011 12:43

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Sr Jan 22, 2014 21:38

Itak Alesjo! 8)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost