1 kupljena tortilija (rok uporabe je 1 leto za tiste ki imate pa cas pa priporocam da doma naredite pirino tortilijo...)
spinaca,
skuta,
česen,
sol,
poper,
divji riz,
paradizni pelati,
cebula
cili,
drobnjak
sir
enostavno zacinjeno skuto s spinaco zavijes v tortilijo potreses s sirom in peces da je sir zapecen...
ruz skuhas...
omako naredis tako da preprazis cebulo , dodas pelate, zacinis in s palicnem mesalnikom zmiksas...prevres in dodas drobnjak...
tortilija s spinaco in sirom
Moderatorji: moderator2, moderator
- Novinec
- Admiral
- Prispevkov: 2569
- Pridružen: Pe Feb 15, 2008 22:41
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Ja pa res da rad kuham, sploh po zimi, ko mam več časa, poleti pa bolj malo, čeprav sem poleti nekaj več na žaru (zvečer - kaj lahkega), na barki sem pa bolj ljubitelj svežih solat, mi to nekako najbolj paše (pa brez dressingov). Če me ma žena rada? Po skoraj 30 letih poznanstva in malo manj poročnega staža postane zveza bolj navada (upam, da ne bo tega brala)!
Racman pa je,..... (dober in ostajam brez besed)... postal sem njegov "fun"
Racman pa je,..... (dober in ostajam brez besed)... postal sem njegov "fun"
- Novinec
- Admiral
- Prispevkov: 2569
- Pridružen: Pe Feb 15, 2008 22:41
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Tako na hitro, slikano je z mobilnikom, postavljanje v velikost je kar s programom Sony Pixela - kar tako od oka in potem sem videl da je manjša resolucija, lepljenje pa tudi.
Doma sem imel cele postrvi, zato ni file. Blitva v tortilji pa je dober način kako se znebiš blitve na nestandarden način (krompir in blitva) ter s skuto idealna rešitev. Mogoče je bila le omaka preveč, mogoče). Preveč dela za na hitro, ker moram še nekaj narediti, ker potem grem še v gledališče. Hvala Racman, svoj recept pa prilepim, ko bom imel več časa, ter ga slikovno podkrepim.
Doma sem imel cele postrvi, zato ni file. Blitva v tortilji pa je dober način kako se znebiš blitve na nestandarden način (krompir in blitva) ter s skuto idealna rešitev. Mogoče je bila le omaka preveč, mogoče). Preveč dela za na hitro, ker moram še nekaj narediti, ker potem grem še v gledališče. Hvala Racman, svoj recept pa prilepim, ko bom imel več časa, ter ga slikovno podkrepim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti