Dnevi pedočev v Izoli

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator, moderator2

Uporabniški avatar
Izolanka
Praporščak
Prispevkov: 31
Pridružen: Po Mar 04, 2013 14:11

Dnevi pedočev v Izoli

OdgovorNapisal/-a Izolanka » Pe Apr 11, 2014 09:43

Informacija za vse, ki se boste v teh dneh mudili na naši obali... v Izoli so se danes začeli dnevi domačih pedočev :)

Prispevek o tem si lahko pogledate TUKAJ

Pa dober tek :lol:
Simon3078
Kapitan bojne ladje
Prispevkov: 131
Pridružen: Ne Maj 13, 2012 10:32
Kraj: Lj-Izola

OdgovorNapisal/-a Simon3078 » To Mar 17, 2015 23:37

A se za letos že kaj ve datum, kdaj se ti dnevi pričnejo?


Hvala in lp
Uporabniški avatar
Izolanka
Praporščak
Prispevkov: 31
Pridružen: Po Mar 04, 2013 14:11

OdgovorNapisal/-a Izolanka » So Apr 11, 2015 14:50

žal letos ni nič slišat okoli tega... :(

Če se kaj spremeni javim :)
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » So Apr 25, 2015 17:29

Letos izgleda da ne bo nič. Do sedaj je bilo zmeraj proti koncu aprila, letos pa nobene promocije.
Mojca79
Praporščak
Prispevkov: 33
Pridružen: Pe Jun 24, 2011 10:37

OdgovorNapisal/-a Mojca79 » To Maj 05, 2015 18:25

No, pa bo tudi letos za si oblizovati prste, in sicer od 10.5. do 17.5.
Več si lahko preberete tukaj http://www.izola.eu/index.php?page=even ... 05&id=6041

Pa dober tek!
Uporabniški avatar
Izolanka
Praporščak
Prispevkov: 31
Pridružen: Po Mar 04, 2013 14:11

OdgovorNapisal/-a Izolanka » Sr Maj 06, 2015 08:58

Juhej... končno :) Bo treba na degustacijski pohod po Izoli ;). Na seznamu je kar nekaj gostiln, kjer jih še nisem jedla.

Zaenkrat so mi najboljši pedoči na SLO obali v Restavraciji Kamin na Belvederju - na rdeče - jih pa naredijo s svežimi paradižnikom (češnjevci), malo pikantno in z ravno prav gostim šugom. :) Zdaj jih tudi doma samo še tako kuhamo. Še najmlajša članica familije je navdušena in zavzeto brani svojo porcijo ;)
Mojca79
Praporščak
Prispevkov: 33
Pridružen: Pe Jun 24, 2011 10:37

OdgovorNapisal/-a Mojca79 » Sr Maj 06, 2015 09:59

Se strinjam s to recepturo... tudi mi smo jih vedno tako delali.
Samo češnjevci (cigliegini) morajo biti dovolj okusni. Ob tem času so boljši v diskontu čez mejo, pri nas so še malo preveč vodeni 8)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost