plucna - goveji file
rdece vino
olje
cel poper
lovor
korenje
cebula
petersilj
pelati
česen
balzamicni kis
sveza solata- rukola, motovilec, sojini kalcki, gentila, ...
plucno mariniras(postavis v posodo,solis, dodas cel poper,olje, lovor, korenje, cebulo petersilj, vino in tesno pokrijes
postavis v hladilnik za 2 dni
opeces v ponvi in speces v pecici da je meso se rahlo roznato v sredini - cca 35 minut na 170 stopinj
ohladis, tanko narezes in polozis na svezo solato in paradizni pelat kateri je bil v marinadi iz balzamicnega kisa in cesna.
hladna plucna pecenka na mladi solati
Moderatorji: moderator2, moderator
Ne, da se sendvič na gumici težko poje, toda zadel si me s tem, ker doslej v skoraj 20-letih na čolnu še nikoli nisem malical, mi ne pade kaj takega v glavo, morje je pač morje ! Če bi imel pa mega jahto s posadko, to je pa druga pesem.
Ampak mi Morjeplovci na forumu smo mislim skoraj vsi bolj na realnih tleh in vsak je zadovoljen s tistim, kar ima
Lp
Ampak mi Morjeplovci na forumu smo mislim skoraj vsi bolj na realnih tleh in vsak je zadovoljen s tistim, kar ima
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti