Stran 1 od 1

stifado

Objavljeno: Ne Jul 19, 2015 13:46
Napisal/-a od kapitana zena
Slika

Slika

Recept je na
http://www.kulinarika.net/recepti/12296 ... ebulicami/

Kot vedno se na barki v Grčiji za takele reči uporablja ovco! ("buti" od ovce)

Objavljeno: Ne Jul 19, 2015 18:53
Napisal/-a al
moram bit iskren in nič se ne prilizujem, kvečjemu oblizujem prste: lani sta nama OKŽ in K (kapitan) pripravila nekaj podobnega s tem da je bila nogica, če se prav spomnim.
Ne samo, da je okusno ampak, da pečeš kaj takega štiru ure pri tej vročini...
Srečko bi rekel: kapo dol. No zdaj sem pa osladen.

Objavljeno: Sr Jul 22, 2015 11:09
Napisal/-a al
...

Objavljeno: Če Jul 23, 2015 14:14
Napisal/-a od kapitana zena
No lepo!!! Mljask, bi eni napisali :) Jutri bomo pa ovčko gledali anede :), sem nekaj slišala....

Jaz sem stvar poenostavila in (seveda prej posebej) popečene čebulice in koščke mesa z vinom in začimbami kar v pekač stresla.
Naj pečica dela svoje!

Tale tvoja kuharica (OKP) se počasi levi v pravega chefa!

Objavljeno: So Jul 25, 2015 13:04
Napisal/-a al
Pridna je :D

In ja, prav si slišala.
Ovčka je bila kar dva večera :P

Okus je bil res lep (kot se je izražala vrla Alma v MasterChefu) :?
Poleg tega je treba to pečt 3-4urce, kar že ob tako vročem poletju ni glih...

Slika

Slika

Objavljeno: So Jul 25, 2015 13:14
Napisal/-a od kapitana zena
@al tale ovčka bi si zaslužila svojo temo!

Bravo OKP :)

Objavljeno: To Avg 18, 2015 20:02
Napisal/-a PeterV
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!