stifado
Moderatorji: moderator2, moderator
- od kapitana zena
- Admiral
- Prispevkov: 1091
- Pridružen: Po Dec 05, 2011 12:43
stifado
Recept je na
http://www.kulinarika.net/recepti/12296 ... ebulicami/
Kot vedno se na barki v Grčiji za takele reči uporablja ovco! ("buti" od ovce)
moram bit iskren in nič se ne prilizujem, kvečjemu oblizujem prste: lani sta nama OKŽ in K (kapitan) pripravila nekaj podobnega s tem da je bila nogica, če se prav spomnim.
Ne samo, da je okusno ampak, da pečeš kaj takega štiru ure pri tej vročini...
Srečko bi rekel: kapo dol. No zdaj sem pa osladen.
Ne samo, da je okusno ampak, da pečeš kaj takega štiru ure pri tej vročini...
Srečko bi rekel: kapo dol. No zdaj sem pa osladen.
- od kapitana zena
- Admiral
- Prispevkov: 1091
- Pridružen: Po Dec 05, 2011 12:43
No lepo!!! Mljask, bi eni napisali Jutri bomo pa ovčko gledali anede , sem nekaj slišala....
Jaz sem stvar poenostavila in (seveda prej posebej) popečene čebulice in koščke mesa z vinom in začimbami kar v pekač stresla.
Naj pečica dela svoje!
Tale tvoja kuharica (OKP) se počasi levi v pravega chefa!
Jaz sem stvar poenostavila in (seveda prej posebej) popečene čebulice in koščke mesa z vinom in začimbami kar v pekač stresla.
Naj pečica dela svoje!
Tale tvoja kuharica (OKP) se počasi levi v pravega chefa!
- od kapitana zena
- Admiral
- Prispevkov: 1091
- Pridružen: Po Dec 05, 2011 12:43
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov