Stran 1 od 1

pod peko rebra divjega prašiča

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 08:53
Napisal/-a pale

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 09:01
Napisal/-a tomaz_slo
Bi pogledal, pa je posnetek zaseben. :oops:

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 09:10
Napisal/-a pale
mogoče bo sedaj

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 10:53
Napisal/-a Benex
Res lepo urejeno "delovno okolje", seveda tudi izpod peke zgleda odlično.

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 11:15
Napisal/-a pajer1
.

Pale,

predlagam naslednje srečanje pri tebi .

.

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 12:40
Napisal/-a hrast
Pale, to je pa moralo biti svinjsko dobro!

Lp hrast

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 20:11
Napisal/-a alesjo
:D bravo pale tako se dela, profi. 8)

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 21:36
Napisal/-a PeterV
Bravo, kar sline so se mi cedile ob gledanju!
Res lepo delovno okolje in dobro je moralo bit za jest.
Moje dobronamerne pripombe:
- drugič brez paradižnika in s svežo papriko narezano na večje kose,
- ko si naredim žerjavico, jo z lopatko potegnem na eno stran, da so tla čista, nanje položim posodo in jo pokrijem s peko ( imam točno tako ), na peko z obročem pa naložim žerjavico, nič okoli po tleh
- pri kontroli grem z lopatico v ročaj in dvignem samo toliko, da izvlečem posodo,
- ko z vsebino naredim kar sem mislil, ponavadi je to obračanje mesa, spet z lopatko v ročaj in dvignem samo toliko, da dam posodo spet pod peko.

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 23:16
Napisal/-a elbarto
ne bom pameten ker nimam pojma, ampam tasca to takole naredi.

Slika
v sosednjem sacu se spece domaci kruh, ki ga potem namakamo v zaft od tega na sliki.
neprecenljivo

Objavljeno: To Avg 18, 2015 07:28
Napisal/-a pale
peterv paprika mi ne gre zato je ne dajem,je pa vse stvar okusa važno je da ne pretiravaš z začimbami da ne prevladuje določen okus.
elbarto pri vas sta dva kosa reber jaz sem imel 3kg mesa zato tudi izgleda drugaće in neulupljen kompir .

Objavljeno: To Avg 18, 2015 15:36
Napisal/-a Matejc
elbarto
zgleda dobr sam če tok velik kokr na sliki se loh cela vas nafutra

pale
zakaj daš pol na koncu še na un štender??
Jebemti zdej morm pa na malco :wink: :wink:

Objavljeno: To Avg 18, 2015 15:42
Napisal/-a pale
mal mi je zmankal od spodaj vročine pa sem dodal žerjavico :roll:

Objavljeno: To Avg 18, 2015 18:37
Napisal/-a elbarto
u jebelo... se opravicujem.
iz tujine shrani.si ne dela.
to kar sem nasel la ne dela dobro.
ce se prav spomnim je bilo dobre 3 kg janjecih reber i 5 kg krompirja...

Objavljeno: To Avg 18, 2015 18:41
Napisal/-a pale
sem si pomanšal sliko se bolje vidi