Pohan ligenj
Objavljeno: To Mar 08, 2016 20:45
moram objavit, ker je bilo vrhunsko ravnokar sva z mornarko guštirala .
Velik ligenj, cca 80dkg, sem razrezal na zrezke in povaljal v fini moki, zatem v dva jajca z česnom, malo olivnega olja, čisto malo soli, poper in malo origana, potem pa še v drobtine in preden sem zrezke paniral sem jih narahlo porezal na kvadratke.
Panirano ocvrem
in na krožnik, odlično paše pomaranča stisnjena po zrezku, zraven pa malo tatarske omakce
Nevem kaj naj še rečem, meni je bilo vrhunsko in mehek je bil naš pravi jadranski ligenj, na nešteto načinov sem jih že jedel, ampak tako pa še ne, potem pa še glažek malvazije in počutim se kot............bog morja
Velik ligenj, cca 80dkg, sem razrezal na zrezke in povaljal v fini moki, zatem v dva jajca z česnom, malo olivnega olja, čisto malo soli, poper in malo origana, potem pa še v drobtine in preden sem zrezke paniral sem jih narahlo porezal na kvadratke.
Panirano ocvrem
in na krožnik, odlično paše pomaranča stisnjena po zrezku, zraven pa malo tatarske omakce
Nevem kaj naj še rečem, meni je bilo vrhunsko in mehek je bil naš pravi jadranski ligenj, na nešteto načinov sem jih že jedel, ampak tako pa še ne, potem pa še glažek malvazije in počutim se kot............bog morja