kako peči "pod peko"

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator2, moderator

slocum
Poddesetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: Po Feb 25, 2013 21:28

OdgovorNapisal/-a slocum » Po Feb 25, 2013 23:48

mmmmmm
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 26, 2013 00:00

Prvo je to, dinksi si mi ukradu recept :twisted: :twisted: :twisted: ko pa se hobotnica speče mora zgledat TAKOSlika
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 26, 2013 00:01

Pa dobr tek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klemen M
Poročnik bojne ladje
Prispevkov: 83
Pridružen: Če Jan 19, 2012 20:06

OdgovorNapisal/-a Klemen M » To Feb 26, 2013 00:10

primusr napisal/-a:
Moram ,pa se nasmejat postu kateri je rekel ,da je hobotnica že sama po sebi slana al po so tudi ribe že same po sebi slane.


Pol se pa smej :D :D dokler ne boš probal ribe očiščene v morju osušene z papirnato brisačo pa vrženo na gradele.
Bog ne daj soli dodajat.
Če pa ribe ali mehkužce namakaš v sladki vodi, kamor po mojem mnenju ne sodijo, potem pa je treba solit.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 26, 2013 00:19

Jaz nikoli ne solim rib ali karkoli iz morja kar gre direkt v uporabo :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 4648
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 12:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Feb 26, 2013 00:23

Pa še nekaj, ribe iz morja se nikoli ne pere v sladki vodi :!: :evil: :evil:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov