Moderatorji: moderator, moderator2
šari napisal/-a:Visokotlačni čistilec spod 700euro.....in pretokom 500litrov je igrača......![]()
![]()
widmann napisal/-a:šari napisal/-a:Visokotlačni čistilec spod 700euro.....in pretokom 500litrov je igrača......![]()
![]()
Res je kot si napisal in drži!
Sam uporabljam za profisionalno čiščenje nekaj takega samo prejšni model...Je pa težek,ko svinec za prevoz je obvezna prikolica.Uporablja zelo vročo vodo,ki jo grejem z nafto.
kr3mn1 napisal/-a:widmann napisal/-a:šari napisal/-a:Visokotlačni čistilec spod 700euro.....in pretokom 500litrov je igrača......![]()
![]()
Sam uporabljam za profisionalno čiščenje nekaj takega samo prejšni model...Je pa težek,ko svinec za prevoz je obvezna prikolica.Uporablja zelo vročo vodo,ki jo grejem z nafto.
resno dvomim, da si prebral temo. Od kdaj je potreben industrijski čistilec za pranje dvorišča, avta in barke?
widmann napisal/-a:kr3mn1 napisal/-a:widmann napisal/-a:
resno dvomim, da si prebral temo. Od kdaj je potreben industrijski čistilec za pranje dvorišča, avta in barke?
Očitno ne poznaš razlike med profi in hobi programom.![]()
Pojdi čistit dvorišče z navadnim ali profi zadevo,razlika je kot dan in noč.
Vsi,ki kupujejo cenene visokotlače čistilce mečejo denar skozi okno.
lp
šari napisal/-a:Oprosti....jaz pač dam par 100evro več....na dolgi rok je ceneje.....nimam toliko denarja ,da bi kupoval poceni.
lp.
AEgir napisal/-a:Jaz sem kupil za domačo uporabo industrijskega WAP-a s keramičnimi bati letnik 1982. Velik je, težak, okoren, smrdi po nafti.. Ampak na full-blast luknjo v asfalt naredi brez težav, olupi avto do pleha če je treba, ultra zapečene etikete s čolna poradira kot nič in sploh ni šale z njim. Ko se enkrat navadiš take old school brutalizacije, tisti hofer/lidl/kračher čing ming industrial district mlinčki niso dost niti za zobe prat.
kasaudio napisal/-a:Jaz pa sem celo živleje živu v prepričanju da so bati iz šalce novodobna pogruntacija high tec. No ti si zdaj to prepričanje pokvarol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost