Navionics Boating HD apikacija za Andrioid
Moderatorji: moderator2, moderator
- 1stofficer
- Admiral
Re: Navionics Boating HD apikacija za Andrioid
Js cakam, da bo boatingHD na voljo z enakimi lastnostmi, ki ji ima v app tudi prek weba. Trenutno imas samo nekaj malega funkcionalnosti
- 1stofficer
- Admiral
Sem ravno subscribal Jadran za eno leto, pa opazam, da so prijave omejili na 2. Ce imas torej app na treh napravah ti zatezi, da se moras iz ene odjavit. Ko na odjavljeni poskusas dostopat, pa moras spet eno od drugih dveh skenslat, ne glede na to, da ni se noben app aktiven.
Zorpno.
Zorpno.
Danes sem podaljšal narocnino in plačal 60€.. Na njihovi strani piše jadran 49€. Kje sem zaj...?
Govorim malo na pamet... Če imaš še časovno okno možnosti vračila/preklica naročnine le to stori v google play aplikaciji. Verjetno nimaš ker je sporočilo od sobote, pa vseeno poglej v pogoje koliko časa imaš na voljo. Mogoče celo velja 14 dnevno okno, kot za ostale internetne nakupe.
Že kar nekaj podjetij sem opazil, da naročnine sklenjene direktno pri njih stanejo občutno manj, saj jim ni potrebno plačevati provizije za google app store.
Ne vem pa kako je z apllovim app storom.
Že kar nekaj podjetij sem opazil, da naročnine sklenjene direktno pri njih stanejo občutno manj, saj jim ni potrebno plačevati provizije za google app store.
Ne vem pa kako je z apllovim app storom.
A je že kakšna skrekana verzija, ki dela na obzorju?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Nekaj naj bi bilo.
Moraš pa najprej original trial verzijo naložit, pa z njo zloadat mape. Uninstall trial, pol pa uno crackano verzijo naložiš pa kopiraš mape na pravo mesto.
Na mojem GrapheneOS NE špila (cracked verzija se ne uspe zalaufat), tko da ne morm dat roke v ogenj. Je pa ženin stock android pognal to isto cracked verzijo - sem probal brez map.
Od tam naprej se nisem igral, mi ni fore da si moram sposojat telefon ...
V glavnem, cracked verzija se je na stock androidu zalaufala, če še mape kopiraš bi moralo bit OK
Mal poguglaj

Moraš pa najprej original trial verzijo naložit, pa z njo zloadat mape. Uninstall trial, pol pa uno crackano verzijo naložiš pa kopiraš mape na pravo mesto.
Na mojem GrapheneOS NE špila (cracked verzija se ne uspe zalaufat), tko da ne morm dat roke v ogenj. Je pa ženin stock android pognal to isto cracked verzijo - sem probal brez map.
Od tam naprej se nisem igral, mi ni fore da si moram sposojat telefon ...
V glavnem, cracked verzija se je na stock androidu zalaufala, če še mape kopiraš bi moralo bit OK
Mal poguglaj

Fino. Bom probal. Hvala.
krop napisal/-a:ZADNJA
https://drive.google.com/file/d/1LZAzFjPzxibzU5JF6mLkHDzakX_4VMDs/view?usp=share_link
Tale vam ni dolvolj dobra?
Meni je čist ok, oz ne vidim neke razlike
Lahko šeram najnovejšo verzijo, če kdo hoče
-
- Kontraadmiral
- Kraj: Waj
krop napisal/-a:Tale vam ni dolvolj dobra?
Meni je čist ok, oz ne vidim neke razlike
Lahko šeram najnovejšo verzijo, če kdo hoče
Mislim, da so Navionicsove karte po natančnosti še vedno klasa zase v Jadranu. Pa tudi GUI je pri Aqua Map-u meni slabši (subjektivna ocena), delanje routov in z natančnosto tappanja waypointov bi lahko bilo dosti boljše, auto-routinga nimaš, ... Skratka se pozna cenejša naročnina, čeprav tudi Navionicsu manjka nekaj osnovnih funkcij (npr. vnos waypointa s koordinatami).
Zaklenen dostop maš..
Mape downlodaš. Levo odspodaj klikneš ikonico, potem izbereš kvadrante in download.
Sm sprostu dostop
Sm sprostu dostop
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta