MARTINOVANJE 2020
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
Re: MARTINOVANJE 2020
na zdravje!
Re: MARTINOVANJE 2020
Enako.
lp.
lp.
Re: MARTINOVANJE 2020
Jst pa pečem eno pujskovo kračo zame in martina pa še za mornarko in novo vince pijemo itd.
Re: MARTINOVANJE 2020
Mi smo tudi malo pujska pojedli pa malo domačega krompirčka pa nekaj domačega novega vinčka in solate polna skleda. njami.
lp.
lp.
Re: MARTINOVANJE 2020
jaz pa sam mal slanine. kapre... pa dobro vipavsko vino
Re: MARTINOVANJE 2020
Vin je bil kr lanski (za ziher ), zraven sem pa na youtube še Štrke prtegnil, pa je blo skor, ko original.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: MARTINOVANJE 2020
Naša tajna grupa (F.R.J.)bomo pa danes en kračo in jo zalili tud kr s ta lanskim, ki je že ulaufan pa nazdravje vesem
mašinfirer
Re: MARTINOVANJE 2020
habibi Vll napisal/-a:Naša tajna grupa (F.R.J.)bomo pa danes en kračo in jo zalili tud kr s ta lanskim, ki je že ulaufan pa nazdravje vesem
Na zdravje! A se že grupirate? A še sprejemate nove člane? Do 6 gre...
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: MARTINOVANJE 2020
Opa, žal ne bo šlo, tajna grupa F.R.J smo samo trije,Ja član -R- je speku kračo 1A. Matr je blo dobr, sm gurman, ampak vsak ma svoj recept,kapo dol.Ni vsaka krača,krača, ta je bla res slastna in okusna in seveda primerno zalita.
mašinfirer
Re: MARTINOVANJE 2020
habibi Vll napisal/-a:Ni vsaka krača,krača, ta je bla res slastna in okusna in seveda primerno zalita.
samo fotografija ali objava v Uradnem listu štejeta v teh časih
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: MARTINOVANJE 2020
Agent -R- mislim, da je dal na FB., ki ga pa jaz ne uporabljam, je pa gor.Lahko sam rečem, da je bila v stekleni skledi z obilo soka, že narezana na kose in zmaltl smo jo čkpk
mašinfirer
Re: MARTINOVANJE 2020
Ha ostal je le lep spomin. Je pa bila pečena na svinjski masti v ionski posodi na 130stopinj 3,5ure. Vmes večkrat obrnjena, na koncu razrezana in polozena nazaj v sok v posodo. Hudo dobr za nas ljubitelje.
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov