SLANO pri Dubrovniku

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator, moderator2, Marchi, kr en

Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral
Prispevkov: 337
Pridružen: Po Jun 09, 2008 09:00

SLANO pri Dubrovniku

OdgovorNapisal/-a PACEK » Pe Jun 13, 2008 10:43

Letos sem se odločil, da bom dopust preživel v Slanem pri Dubrovniku.
Naprošam vse forumovce, ki so se z svojimi čolni tam okrog vozili, da mi svetujete kam naj se zapodim z svojo gumico, da bom kaj lepega videl in doživel.
Kolikor berem forum, si je pametno privoščit školjke v Stonu, frančiškanski samostan na Lopudu, morda Odisejevo jamo na Mljetu. Sam mljet pa samostan se mi zdi že kar nekoliko daleč za mojega gumenjaka, pa še to ne vem, če je dostop do samostana sv Marije možen z gumenjakom, glede na to, da je tam nacijonalen park.
Ena od možnih poti je tudi Dubrovnik iz vode pa Lokrum, samo ne vem, kako je tam z sidranjem gumice, a je bolj pametno da se do tam zapeljem z avtom, pa namesto, da sidram, samo parkiram??

Pa še to, v povratku grem obiskat sestro in njeno družino v Kustiče na Pagu, pa me zanima, če je kaka drča v Mazoranih ozeroma na relaciji Mazorani Karlobag, ker v Karlobagu je, raje pa bi jo spustil kje tako, da sem čim bliže rtu za v zaliv ki pelje v Zvrče in nameravam tam spustiti gumico in se za kak dan zapeljat Mimo Matajne pa do Zvrč?


LP PACEK in hvala
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Prispevkov: 2659
Pridružen: Če Maj 29, 2008 18:56
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Pe Jun 13, 2008 15:08

Če se nemotim je ravno v Kustiču drča za spuščanje čolnov :?:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral
Prispevkov: 337
Pridružen: Po Jun 09, 2008 09:00

OdgovorNapisal/-a PACEK » Pe Jun 13, 2008 15:25

jaz se bom vračal po Jadranski magistrali, in se bom spustil ob jadranski magistrali v morje in odgliseral do Kustičev in potem nazaj do Jadranske magistrale.
Vem, da je drča v Karlobagu in bom verjetno uporabil to, upal sem, da je ob magistrali še kaka manjša drča, da bi si skrajšal pot za 4NM okrog rta, pa, da bi špricnil direkt iz Jadranske magistra čez Velebitski kanal.

Lp PACEK

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gosti