pod peko rebra divjega prašiča
Moderatorji: moderator2, moderator
Bravo, kar sline so se mi cedile ob gledanju!
Res lepo delovno okolje in dobro je moralo bit za jest.
Moje dobronamerne pripombe:
- drugič brez paradižnika in s svežo papriko narezano na večje kose,
- ko si naredim žerjavico, jo z lopatko potegnem na eno stran, da so tla čista, nanje položim posodo in jo pokrijem s peko ( imam točno tako ), na peko z obročem pa naložim žerjavico, nič okoli po tleh
- pri kontroli grem z lopatico v ročaj in dvignem samo toliko, da izvlečem posodo,
- ko z vsebino naredim kar sem mislil, ponavadi je to obračanje mesa, spet z lopatko v ročaj in dvignem samo toliko, da dam posodo spet pod peko.
Res lepo delovno okolje in dobro je moralo bit za jest.
Moje dobronamerne pripombe:
- drugič brez paradižnika in s svežo papriko narezano na večje kose,
- ko si naredim žerjavico, jo z lopatko potegnem na eno stran, da so tla čista, nanje položim posodo in jo pokrijem s peko ( imam točno tako ), na peko z obročem pa naložim žerjavico, nič okoli po tleh
- pri kontroli grem z lopatico v ročaj in dvignem samo toliko, da izvlečem posodo,
- ko z vsebino naredim kar sem mislil, ponavadi je to obračanje mesa, spet z lopatko v ročaj in dvignem samo toliko, da dam posodo spet pod peko.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov