pod peko rebra divjega prašiča

Vse o kuhinji na vodi, ob vodi ali doma. Preberete lahko zanimive recepte in nasvete.

Moderatorji: moderator, moderator2

pale
Admiral
Prispevkov: 1812
Pridružen: Pe Okt 19, 2007 06:34
Kraj: ˇljubljana

pod peko rebra divjega prašiča

OdgovorNapisal/-a pale » Po Avg 17, 2015 08:53

tomaz_slo
Admiral
Prispevkov: 1951
Pridružen: Če Mar 25, 2010 16:28

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Po Avg 17, 2015 09:01

Bi pogledal, pa je posnetek zaseben. :oops:
pale
Admiral
Prispevkov: 1812
Pridružen: Pe Okt 19, 2007 06:34
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Po Avg 17, 2015 09:10

mogoče bo sedaj
Benex
Poročnik fregate
Prispevkov: 62
Pridružen: Pe Jul 26, 2013 07:04
Kraj: Ravne na Koroskem

OdgovorNapisal/-a Benex » Po Avg 17, 2015 10:53

Res lepo urejeno "delovno okolje", seveda tudi izpod peke zgleda odlično.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Prispevkov: 5735
Pridružen: Ne Dec 16, 2007 18:39
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Avg 17, 2015 11:15

.

Pale,

predlagam naslednje srečanje pri tebi .

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
hrast
Viceadmiral
Prispevkov: 401
Pridružen: Če Mar 20, 2008 13:51

OdgovorNapisal/-a hrast » Po Avg 17, 2015 12:40

Pale, to je pa moralo biti svinjsko dobro!

Lp hrast
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Prispevkov: 3477
Pridružen: Ne Nov 04, 2012 13:16
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Po Avg 17, 2015 20:11

:D bravo pale tako se dela, profi. 8)
PeterV
Admiral
Prispevkov: 684
Pridružen: So Nov 14, 2009 09:56

OdgovorNapisal/-a PeterV » Po Avg 17, 2015 21:36

Bravo, kar sline so se mi cedile ob gledanju!
Res lepo delovno okolje in dobro je moralo bit za jest.
Moje dobronamerne pripombe:
- drugič brez paradižnika in s svežo papriko narezano na večje kose,
- ko si naredim žerjavico, jo z lopatko potegnem na eno stran, da so tla čista, nanje položim posodo in jo pokrijem s peko ( imam točno tako ), na peko z obročem pa naložim žerjavico, nič okoli po tleh
- pri kontroli grem z lopatico v ročaj in dvignem samo toliko, da izvlečem posodo,
- ko z vsebino naredim kar sem mislil, ponavadi je to obračanje mesa, spet z lopatko v ročaj in dvignem samo toliko, da dam posodo spet pod peko.
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral
Prispevkov: 738
Pridružen: Ne Jul 26, 2009 13:50

OdgovorNapisal/-a elbarto » Po Avg 17, 2015 23:16

ne bom pameten ker nimam pojma, ampam tasca to takole naredi.

Slika
v sosednjem sacu se spece domaci kruh, ki ga potem namakamo v zaft od tega na sliki.
neprecenljivo
pale
Admiral
Prispevkov: 1812
Pridružen: Pe Okt 19, 2007 06:34
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » To Avg 18, 2015 07:28

peterv paprika mi ne gre zato je ne dajem,je pa vse stvar okusa važno je da ne pretiravaš z začimbami da ne prevladuje določen okus.
elbarto pri vas sta dva kosa reber jaz sem imel 3kg mesa zato tudi izgleda drugaće in neulupljen kompir .
Matejc
Admiral
Prispevkov: 2565
Pridružen: To Maj 19, 2009 22:01
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » To Avg 18, 2015 15:36

elbarto
zgleda dobr sam če tok velik kokr na sliki se loh cela vas nafutra

pale
zakaj daš pol na koncu še na un štender??
Jebemti zdej morm pa na malco :wink: :wink:
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
pale
Admiral
Prispevkov: 1812
Pridružen: Pe Okt 19, 2007 06:34
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » To Avg 18, 2015 15:42

mal mi je zmankal od spodaj vročine pa sem dodal žerjavico :roll:
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral
Prispevkov: 738
Pridružen: Ne Jul 26, 2009 13:50

OdgovorNapisal/-a elbarto » To Avg 18, 2015 18:37

u jebelo... se opravicujem.
iz tujine shrani.si ne dela.
to kar sem nasel la ne dela dobro.
ce se prav spomnim je bilo dobre 3 kg janjecih reber i 5 kg krompirja...
pale
Admiral
Prispevkov: 1812
Pridružen: Pe Okt 19, 2007 06:34
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » To Avg 18, 2015 18:41

sem si pomanšal sliko se bolje vidi

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov