tih deževen dan, kaj sledi?
Moderatorji: moderator2, moderator
tih deževen dan, kaj sledi?
Nazadnje spremenil pale, dne Ne Nov 22, 2015 11:19, skupaj popravljeno 2 krat.
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
A se bo prasce peklo ?
Recept za Hobotnico "na srpski način " (orig. posted by "Sova")
Sastojci:
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
2 kg krompira
1 malo prase (do 15 kg )
Priprema:
Hobotnica se kuva s krompirima u puno vode i posoljeno, za to
vreme prasence se vrti na ražnju.
Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri,
voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima,..... da ne
zajebavaju, dok jedemo prase.
Prase servirati uz ladno pivo ....
_________________
Recept za Hobotnico "na srpski način " (orig. posted by "Sova")
Sastojci:
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
2 kg krompira
1 malo prase (do 15 kg )
Priprema:
Hobotnica se kuva s krompirima u puno vode i posoljeno, za to
vreme prasence se vrti na ražnju.
Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri,
voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima,..... da ne
zajebavaju, dok jedemo prase.
Prase servirati uz ladno pivo ....
_________________
kalužni mali
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
- habibi Vll
- Admiral
- Prispevkov: 4309
- Pridružen: Po Avg 20, 2012 16:41
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov