Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Moderatorji: moderator2, moderator
vreme je za en k..c zato zakurim kamin, kot že neštetokrat in en kruh z mornarko spečeva seveda v glineni posodi ja, ona zamesi in jaz spečem
je treba malo z olivcem namazat
in dat pečt
40 min in že lepo diši
malo pojemo danes v glavnem pa ostane za jutri, fina roba
zraven še malo filetov slanih sardonov s katerimi sem se ukvarjal ves popoldan
tako da lakote ni je pa nujno treba spit en kozarček malvazije l.p. alesjo
je treba malo z olivcem namazat
in dat pečt
40 min in že lepo diši
malo pojemo danes v glavnem pa ostane za jutri, fina roba
zraven še malo filetov slanih sardonov s katerimi sem se ukvarjal ves popoldan
tako da lakote ni je pa nujno treba spit en kozarček malvazije l.p. alesjo
-
- Admiral
- Prispevkov: 2555
- Pridružen: To Jan 05, 2016 20:50
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
- johnny1300
- Viceadmiral
- Prispevkov: 375
- Pridružen: To Okt 28, 2014 08:36
- Kraj: Straža
- Kontakt:
-
- Admiral
- Prispevkov: 2555
- Pridružen: To Jan 05, 2016 20:50
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Svaka čast. To vse res zgleda slastno
Kar koli delaš, naredi kvalitetno ali se pa raje sploh ne loti.
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Video test sider: https://www.youtube.com/channel/UC_cYNza74BYYsuOjhmAHAdA/videos?shelf_id=0&view=0&sort=dd
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Bo treba zakurit
Hihihi, že gori.
Kaj se bo peklo pa malo kasneje
Hihihi, že gori.
Kaj se bo peklo pa malo kasneje
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Morska žaba bo na jedilniku
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
A vas bo dovolj za mizo? Lahko pomagamo. Pridemo več ksno.
lp.
lp.
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
sova napisal/-a:A vas bo dovolj za mizo? Lahko pomagamo. Pridemo več ksno.
lp.
bo bo, stolov pa je itak več kot žabe
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Evo, žabe slabe dve kile seveda rep brez glave
Zraven še kup krompirja malo domačih paradižnikov česen in začimbe seveda tudi olivno olje taboljše
Zraven še kup krompirja malo domačih paradižnikov česen in začimbe seveda tudi olivno olje taboljše
-
- Admiral
- Prispevkov: 2555
- Pridružen: To Jan 05, 2016 20:50
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Alesio
Glede na to da za Marec očitno ne bo srečanja, bi ga ti lahko sklical, kot ogrevanje za Maj
A misliš da bi to bilo izvedljivo
Re: Moj kamin in dobrote ki tam nastanejo
Žerjavica je ravno prava in žabica gre na toplo, zelo toplo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti