admin napisal/-a:A sem napisal, da se PVC ne da popraviti? Seveda se da, vendar ne primerjat polivinil vrečke z gumo! Katerikoli izdelek iz PVC je hudičevo slabši od hypalona, že ko se vsedeš z ritjo na njega je razlika.
Lepil sem tako že PVC, kot hypalon, vse z pravim lepilom, pa ne bi o razlikah...
PVC čoln je čisto OK, če te občutek ne moti, investiraš malo denarja in je to to. Če pa hočeš resen gumenjak, je to hypalon. Moje mnenje, ima pa vsak svojega. Tudi Renault je nekomu boljši od Mercedesa in jaz ne bi nikogar prepričeval v nasprotno. Važno je, da je vsak zadovoljen s tistim, kar ima.
Pa saj ne pravim, da je csm slabši. Niti slučajno ni,saj je tudi nekajkrat dražji od pvcja (po gramaži podoben csm (Orca, Novurania, Achilles), je cca.5x dražji od Mehlerjevega pvcja (pvc cca.8€/m2, csm cca.40€/m2).
Želel sem samo reči, da splošno prepričanje, da je pvc težje lepiti od csmja niti slučajno ne drži.
Praviš, da si že lepil eno in drugo. Jaz to počnem vsak dan, dan za dnem in točno vem kaj govorim.
Je pa res, da kitajskega pvc sranja ne gre primerjati z našimi, v Evropi narejenimi izdelki.