plinske jeklenke
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Re: plinske jeklenke
Pa se splača za par evrov na leto sam polniti malo jeklenko za plovilo in sam sebe postavljati v kritičen položaj? Dvomim, da so vsi certifikati in pregledi, ki jih imajo polnilnice nepotrebni. Se pa strinjam, da navijejo ceno pri malih polnitvah.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
- 1stofficer
- Admiral
2-3 kilska polnjenje v Omislju na Krku pride mislim da 8 ali 10 eur. Za pol sezone jo mam najmanj
Problem so Campingaz jeklenke, ker jih menjajo le v Italiji.. Cena 1.8 kg jeklenke butana pa preko 30€.
Jaz sem Campingaz jeklenko brez problema kupil in zamenjal v Plinarni v Ljubljani.
Se popravljam, ni Campingaz ampak Ekopool, ima pa enak nastavek. Polniti sem prinesel Campingaz jeklenko in bi mi jo napolnili, če ne bi bila prestara.
MKN
Se popravljam, ni Campingaz ampak Ekopool, ima pa enak nastavek. Polniti sem prinesel Campingaz jeklenko in bi mi jo napolnili, če ne bi bila prestara.
MKN
Kar nekaj francoskih plovil ima omarico za plin take velikosti, da notri ne spraviš nič, kar po velikosti presega R904 Campingaz.
Glede polnitve v plinarni pa tudi ne bo držalo. R904 je polnjena s čistim butanom in je atestirana na bistveno manjši tlak kot jeklenke za mešanico plina. Iz tega naslova je kljub veljavnosti atesta nočejo polniti z mešanico propan-butan.
Glede polnitve v plinarni pa tudi ne bo držalo. R904 je polnjena s čistim butanom in je atestirana na bistveno manjši tlak kot jeklenke za mešanico plina. Iz tega naslova je kljub veljavnosti atesta nočejo polniti z mešanico propan-butan.
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Jaz imam eno takšno in eno 2 kg. Test velja 10 let, po preteku testa jo moraš nesti testirat v Kozino.
https://trgovina.butanplin.si/produkt/a ... S4wLjAuMA..
https://trgovina.butanplin.si/produkt/a ... S4wLjAuMA..
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Jaz pa imam kuhinjsko tamalo, cca od 6 do 7kg, menjam enkrat na leto, pa še nikoli nisem porabil cele

Stane pa 15eu

Stane pa 15eu

alesjo napisal/-a:Jaz pa imam kuhinjsko tamalo, cca od 6 do 7kg, menjam enkrat na leto, pa še nikoli nisem porabil cele![]()
Stane pa 15eu
Tudi jaz sem letos iz 2kg presaltal na te malo vecje. Mogoce ves, ce jih lahko zamenjas tudi na Hrvaskem, ce si jo vzel v Slo? (mogoce so iste jeklenke pa se nisem pogledal)
wolkec napisal/-a:
Tudi jaz sem letos iz 2kg presaltal na te malo vecje. Mogoce ves, ce jih lahko zamenjas tudi na Hrvaskem, ce si jo vzel v Slo? (mogoce so iste jeklenke pa se nisem pogledal)
Mislim, da, če je iste barve, jaz kupim v slo,v hr ne rabim nikoli menjavat.
Somo nekaj let nazaj so zoastrili zakonodajo... Včasih je imela plin vsak market. Potem je bil tisto leto tak kaos, ker jih na pumpah niso imeli.
Sedaj pa najbolj priporočam, da vam jo kar s kombijem dostavijo. Najceneje in najbolj priročno.
Na Krku kar trije dostavljajo.
Sedaj pa najbolj priporočam, da vam jo kar s kombijem dostavijo. Najceneje in najbolj priročno.
Na Krku kar trije dostavljajo.
Hvala na razumevanju
Na bolhi jih prodajajo.
Plava jeklenka 2,8kg sem nesu cez mejo Škofije tam kjer prodajajo kamperje in mi jo menjali a cena je 30€
Drugo pa bom dopolnilv Kopru pa napisem ceno-evo cena bo 10eurov,ce ni starejsa od 10let jo polnijo,cene pa ne(dobil ravno mail njihov)
Drugo pa bom dopolnilv Kopru pa napisem ceno-evo cena bo 10eurov,ce ni starejsa od 10let jo polnijo,cene pa ne(dobil ravno mail njihov)
spyder napisal/-a:Plava jeklenka 2,8kg sem nesu cez mejo Škofije tam kjer prodajajo kamperje in mi jo menjali a cena je 30€
aj to slovenscina

Itq d j
Lol spet bo luna. Setaj misko.
Bo se pulanc kj pu nase dju
P.s. thx spyder
Lol spet bo luna. Setaj misko.
Bo se pulanc kj pu nase dju
P.s. thx spyder
pojdi se z bikom bost!
Jebeš kje se bombe kupjo pa nafilajo glaun de je use pu slovensk..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov