| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
racman Viceadmiral

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 15:25 Prispevkov: 508
|
Objavljeno: Sre Avg 27, 2008 17:23 Naslov sporočila: vanilijeva krema v krhki kosarici s svezim sadjem |
|
|
sveze sadje
vanilijeva krema za kremne rezine - najboljsa od podravke
krhka kosarica - dobis v bolje zalozenih supermarketih
sladkor
zaletina
sladka smetana...
zaletina v listu
kremo stepes in ohladis v hladilniku - ko zakrkne z dresirno vrecko napolnis kosarice oblozis s sadjem - sadje s copicem prevleces z zaletino (20g na 1 l - za kosarice potrebujes manj kot 1 dcl- najbolje je ohlajena na 37 stopinj) in okrasis s stepeno smetano.
kosarice polozis na zmiksano sveze sadje katerega si rahlo sladkal , po zelji dodal tudi malo maraskina
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dalvey Gost
|
Objavljeno: Ned Avg 31, 2008 18:10 Naslov sporočila: |
|
|
Kar ne morem verjeti, da se ob takih slikah ne javi kakšna Morjeplovka, mislim, da jih imamo nekaj, ali vse hujšajo ???
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Irena Poročnik fregate

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 13:11 Prispevkov: 68 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 09:42 Naslov sporočila: |
|
|
Dalvey: morjeplovke ostajamo kar brez besed ob branju in gledanju Racmanovih receptov, pa sej veš: še malček foušije...
drugače pa Racman vse pohvale iz moje strani za odlične recepte ter za krasne slike!!se pridno učim!
lp
Irena |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dalvey Gost
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 15:32 Naslov sporočila: |
|
|
Vendar se je odzvala tudi ena Morjeplovka, še dobro, da stvar deluje tudi v tej smeri
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nuvolari Kontraadmiral
Pridružen/-a: Sre Jan 2008 7:36 Prispevkov: 319 Kraj: bled
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 20:31 Naslov sporočila: |
|
|
njam nja tele sadne košarice smo pa zmeraj jedli v portorožu v slaščičarni zraven hotela Riviere..se ne morem spomnt imena.,,,,zmeraj smo jim spraznli zalogo, tok so ble dobre _________________ Veritas et Aequitas |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Rok-11 Kontraadmiral
Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:58 Prispevkov: 262 Kraj: Ljubljana, Poreč-Zelena Laguna-Parentium
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 21:24 Naslov sporočila: |
|
|
A je slučajno kje kakšna, ki tudi poleti na vodi takole kuha?
In še nima kapitana (ali pa mornarčka)?
Takoj vzamem! ( s sabo na morje) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
admin Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 22:34 Prispevkov: 3911 Kraj: Ljubljana-Punat
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 22:28 Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, če kakšna kuha tole na vodi jo jaz vzamem ne samo na morje, temveč jo tudi vzamem. Haha, eni se še lahko hecamo, ker še nismo poročeni... No mislim pa tudi malo resno, pač rad dobro jem.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
racman Viceadmiral

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 15:25 Prispevkov: 508
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 22:57 Naslov sporočila: |
|
|
mogoce moram jaz vprasati ce kaksna morjeplovka vzame mene  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gobbi Viceadmiral
Pridružen/-a: Sob Jan 2008 21:06 Prispevkov: 367 Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 09:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz tudi rad kaj dobrega pojem daj , naredimo hitro eno srečanje pri meni preden dam lokal v najem ,jaz dam za pijačo racman pa bo kuhal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dalvey Gost
|
Objavljeno: Tor Sep 02, 2008 11:45 Naslov sporočila: |
|
|
Racman,
si pa postal popularen s kulinariko, se pa razumeš na vabe! Pa še to, morda bi bilo treba izven foruma ustanoviti še klub, "happy and unmarried men", kakršnega smo imeli v prejšnjem tisočletju, da se ne boste prepoceni prodali. Prostost in tišina na morju je pa tudi nekaj vredna. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janez-ray Višji vodnik
Pridružen/-a: Sre Avg 2008 14:05 Prispevkov: 20
|
Objavljeno: Čet Jun 17, 2010 14:52 Naslov sporočila: iskanje košaric |
|
|
Racman
Podeli z menoj skrivnost. Ker je sezona jagod na višku jaz pa že cel teden iščem po supermarketih famozne košarice. Iskal v francoski trgovini na Rudniku in pa v BTC-ju. Uspeha ni!
Kam naj grem? Morda v večjo trgovino v šiški?
Kje približno v trgovini so?
Lepa hvala _________________ Z blazino čez atlantik! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|