| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
atilone Admiral

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 21:34 Prispevkov: 2260 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Apr 11, 2010 14:34 Naslov sporočila: Priročniki- manuali za motorje in menjalnike |
|
|
LP _________________ morju naproti
Nazadnje urejal/a atilone Ned Apr 18, 2010 03:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
2mc Poročnik korvete

Pridružen/-a: Sre Avg 2009 8:49 Prispevkov: 58 Kraj: Primorska - Kvarner
|
Objavljeno: Ned Apr 11, 2010 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
Atilone, kot si meni boš s tem linkom pomagal še marsikomu. Kdaj ti bomo vse to povrnili? Če že drugače ne, pa vsaj s kakšnim pivom? _________________ CUM GRANO SALIS |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
atilone Admiral

|
Objavljeno: Pon Apr 12, 2010 10:34 Naslov sporočila: |
|
|
Počakaj malo. Še jezni boste, ker imate možnost šraufat in se sami zajebavat z motorji .
LP
Ps : samo bi še dodal, da ne bo kdo imel problemov, da tukaj na tej strani za manuale, lahko potegneš dol, ali si ogledaš, samo šest strani ( raznih) v 24 -ih urah, potem ni več dostopa. Po 24 urah pa zopet normalno naprej, 6X. _________________ morju naproti |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
atilone Admiral

|
Objavljeno: Ned Apr 18, 2010 03:28 Naslov sporočila: |
|
|
| 2mc je napisal/a: | | Atilone, kot si meni boš s tem linkom pomagal še marsikomu. Kdaj ti bomo vse to povrnili? Če že drugače ne, pa vsaj s kakšnim pivom? |
Ti ga imaš in če bo kdo od tapravih Morjeplovcev potreboval muga daj. Imam še jaz polno teh zastojn dovnload-ov. Če bo kdo od NAŠIH potreboval , dobi takojpreko ZS _________________ morju naproti |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gaso Admiral

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 10:38 Prispevkov: 687 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Green82 Višji vodnik
Pridružen/-a: Sre Jun 2010 20:14 Prispevkov: 17 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sob Jul 17, 2010 18:14 Naslov sporočila: Delavniški priročnik za Tomos 4 - 4,5 - 4,8 |
|
|
Živijo!
Torej... videl sem, da so linki do priročnika za rezervne dele. Sam imam doma "delavniški priročnik" (obrazloženi in poslikani postopki servisiranja) za Tomos 4 & co... Razmišljam da bi vse skupaj poskeniral, če bi kdo rabil. Če je interes, javite na ZS
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
© 2006, Morjeplovec.net
|