Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Novi člani se predstavijo...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Sporočila članov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
janadino
Admiral

Pridružen/-a: Čet Okt 2007 14:57

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 22, 2010 06:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pzdravljen marez, najboljše je, da svoje vprašanje glede nakupa jadrnice predstaviš pod temo jadrnice.
luftar
Viceadmiral

Pridružen/-a: Pet Mar 2008 17:23
Kraj: Ljubljana, Pula - Bunarina

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 08:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sailman33
Javi na katerem pomolu se nahaja tvoja barka in kako te najdem. Jaz se tudi nahajam v Bunarini na betonskem pomolu. Ime moje barke - jadrnice je Romigo. Konec tedna bom tam. Moramo kakšno reči. Lp Luftar
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Marcel_Mastnak
Poročnik fregate

Pridružen/-a: Sob Jul 2010 22:06
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 03, 2010 22:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo sem Marcel Mastnak iz okolice Celja in sem star 26. Zaposljen sem v domačem podjetju kot grafik. Moji hobiji so skoraj vse v kar se tanka bencin. Rad se vozim z motorjem (po cesti in brezpotju), obnavljam svojga audija 100 l. 86 in zdaj sma s kolegom kupla še kvarnerplastiko G-370 s tem namenom da jo prenovima in ob enem da se tud bolje spoznama s podrobnostmi v tem segmentu. Drugo leto pa seveda na vodo z njim!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pajer1
Admiral

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 18:39
Kraj: ljubljana, M. Portorož

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 03, 2010 23:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

.

Živjo!

Se pravi imaš voljo, mladost, trmo, da se boš drugo leto vozil po vodi.
Tako je prav.

Dobrodošel na krovu!

LP

.

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Nazaj na vrh
indoo
Kapitan bojne ladje

Pridružen/-a: Sob Jun 2008 0:10
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Star član vas po zellllooo dolgem času ponovno pozdravlja.

Bil odsoten zaradi dela in podobnih neumnosti.

Pajer 1 pozdrav tebi posebno. Laughing

LP
pajer1
Admiral

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 18:39
Kraj: ljubljana, M. Portorož

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 05, 2010 18:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

indoo je napisal/a:
Star član vas po zellllooo dolgem času ponovno pozdravlja.

Bil odsoten zaradi dela in podobnih neumnosti.

Pajer 1 pozdrav tebi posebno. Laughing

LP

.
Hvala, pa oglasi se kaj.

LP

.

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Nazaj na vrh
francelj
Kontraadmiral

Pridružen/-a: Pon Nov 2007 22:09
Kraj: Brezovica

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 06, 2010 10:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Indoo pozdravljen.

Sem ravno hotel napisati v rubriko letošnji dopust, da si še živ in da pluješ pod morjeplovsko zastavo Wink V resnici celo eden redkih, ki sem letos poleti srečal z zastavico Morjeplovca.

Imam zate zemljevide, če so še aktualni.
Nazaj na vrh
Mat13
Naddesetnik

Pridružen/-a: Sob Avg 2010 15:56
Kraj: dravskla dolina

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2010 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni Morjeplovci, ta forum spremljam že od vsega začetka zato nekatere stare člane foruma že kar nekako poznam, seveda samo preko komunikacije na forumu. Do sedaj sem imel malega gumenjaka( Zodiac Cadet 285LR), sedaj pa sem v fazi nakupa večjega gumenjaka okoli 5m. Zato sem se odločil, da se registriram, da vas bom stare mačke lahko zagnjavil za kak nasvet, ki ga bom sigurno potreboval, ker nekih velikih izkušenj nimam. Ime mi je Matjaž in sem doma iz središča dravske doline(Ožbalt). Z aposlen sem v grafično embalažnem podjetju kjer večinoma izdelujemo embalažo za farmacijo.
boris45

Pridružen/-a: Sob Apr 2010 18:26

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 04, 2010 22:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

POzdravljeni morjeplovci...

Že drugo leto takole občasno 'šnofam' po forumu in marsikaj uporabnega se je našlo.Hvala vam.
Danes(šele) sem odprl temo 'sporočila članov' in izvedel, da je navada se lepo predstaviti.
No pa začnimo...Kot mulc naredil množico čolničkov jadrničk, potem našel zapuščen čoln in ga opremil z jadri...Jadral po našem potoku Obrhu.Najbrž prvi in zadnji jadralec Obrha.Odkril surf pri 15. letih in zapravil celo 'premoženje ' za najem.Prišel do surfa pri 20.Nekaj let srfa...potem jadrnica ZVEZDA v Piranu.Pi 727.Na Plavniku leta 1993 vržena od burje na obalo.Trdna barka saj je počila samo ena deščica na boku trupa.POpravljena pri patrih na KOšljumu (Punat)
Potem elan ZETA ...Z zeto obplul Brijone in naredil skoraj incident mednarodne razsežnosti, ko sem hotel v Tuđmanovih časih pristati na Vangi.So specijalci bili usmiljeni in me pustili naprej.
Nato gumenjaki od žlahtnika.Zgleda da so bili bogovi dobri z mano in mi namenili GUMARJA za žlahtnika.(nasmeh)Nekaj poletnih dopustov z gumenjaki.Prvo prečenje Kvarnerja do UNij.Potem gumenjaček 2.40 in tomos 3.5 s katerim smo osvojili Goli otok.Trije v čolnu iz Raba.
Leta 2006 čisto prava jadrnica Rivetto 750 v Medulinu.Malo utrujena že ampak vseeno zelo 'uživaška'.Ima vse, kar imajo velike.Nekaj čudovitih dopustov na njej in morju.Kvarner, vzhodna obala Istre, potovanje do Dugega otoka,zalivčkanje ob Kamenjaku, ..
Torej preizkusil skoraj vse...Malo mešano.Ampak 'stari' .Malo moćnejši maestral in jadra je pa 'zakon'.
To bi bilo to.Doma v Cerknici.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Sporočila članov Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Povezave:
* Portal Avtobivak
* Forum Strojnistvo
* Pomorska fakulteta