Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zastavica Foruma Morjeplovec.net
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Navtični forum Morjeplovec.net
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
admin
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Odlično Joško! Ko bodo natisnjene dobiš nekaj kosov vsake velikosti.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Joško
Admiral

Pridružen/-a: Čet Sep 2009 15:02
Kraj: Bled-Izola

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 14, 2010 11:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsi, ki še nimate zastave Morjeplovec obveščam, da so v Izoli spet na zalogi. Cena enaka kot prej, brez provizije.
bluesky
Poročnik bojne ladje

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 21:00
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kje se da kupiti zastavico (Ljubljana), kakšna je cena ?
janadino
Admiral

Pridružen/-a: Čet Okt 2007 14:57

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 13:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kontaktiraj Admina, cena 6 EUR se mi zdi.
admin
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 07, 2010 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zastavice so pri meni, telefonsko pa najdeš, če zgoraj v meniju klikneš kontakt. Wink Jutri sem v LJ šele pozno popoldan, čez dan pa v MB...

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mačekmuri
Poddesetnik

Pridružen/-a: Tor Jun 2009 17:51
Kraj: Punat

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem morjeplovcem. Vaše debate spremljam že nekaj časa, zato je čas, da se vam pridružim.
V nedeljo se odpravljam na dopust, zato bi mi prav prišla zastavica morjeplovca. Moram priznati, da ste z njo zelo opazni. Nekaj članov sem imel med potepanji priložnost spoznati in ste res prijetna družba.

Štartam iz Punata, nato pa, odvisno od vremena in ¨tenderja¨, Nerezine-Lošinj-Susak- Silba-Ist in nato počasi nazaj.

Admin, boš mogoče dosegljiv ali obstaja kakšna varianta po pošti ?

Pa lep dopust, enim polna jadra, drugim mirno morje.

MačekMuri ELAN31s
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 22:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čez vikend sem itak v Puntu, tako da se bova brez težav lahko našla. Najdeš me na Dunatu, na ZS pa sem ti poslal tudi telefonske cifre...

LP
Nazaj na vrh
LIPNIK
Viceadmiral

Pridružen/-a: Tor Maj 2007 14:24
Kraj: Škale-velenje

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 22:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mačekmuri,jaz sem v soboto v Punatu in ti lahko prodam svojo zastavco za simboličnih 10 eur ali flaško CC-ja,ker bova z Adminom žejna Laughing Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mačekmuri
Poddesetnik

Pridružen/-a: Tor Jun 2009 17:51
Kraj: Punat

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljena, ADMIN in LIPNIK !

Ponudba je vredna razmisleka, ponavadi spijem kakšno bevando ali kozoroga, bom pa tokrat na račun dobre družbe naredil izjemo.

Flaška pride, jaz pa tudi, vendar verjetno šele v nedeljo.

LP, Mačekmuri
Nazaj na vrh
LIPNIK
Viceadmiral

Pridružen/-a: Tor Maj 2007 14:24
Kraj: Škale-velenje

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 13, 2010 23:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ni problema,te čakamo,pa še moja hr.štev.gsm 00385 998630303
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Andrej68
Naddesetnik

Pridružen/-a: Sre Mar 2009 10:59
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 14, 2010 09:55    Naslov sporočila: Zastavica Morjeplovec Odgovori s citatom

Pozdravljeni !

Tudi jaz bi z veseljem na svoje plovilo gumenjak Maestral Scorpio H50f izobesil zastavico Morjeplovec.net . A je možno dobit zastavico , kje na štajerskem ( Maribor , Ptuj , Lenart ) .
Drugače pa forum spremljam že kar lep čas in sem prebral veliko koristnega , kar s pridom koristim v mojih prvih navtičnih korakih.
Lp
Andrej
Nazaj na vrh
admin
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 15, 2010 19:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem službeno veliko tudi v MB in okolici, čeprav pomoje sedaj v kratkem ne bom. Delam še nekaj dni, potem pa dopust... Smile
Moja cifra je v kontaktnih podatkih...
Nazaj na vrh
Andrej68
Naddesetnik

Pridružen/-a: Sre Mar 2009 10:59
Kraj: okolica Ptuja

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 23, 2010 05:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin , hvala za poslano Zastavico , to je pa bilo res hitro.

Lp
Andrej
Nazaj na vrh
Slootack
Kontraadmiral

Pridružen/-a: Pet Avg 2009 14:02
Kraj: Kras/ Trst

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 23, 2010 07:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

time is money Twisted Evil
Nazaj na vrh
Mornar Rok
Višji vodnik

Pridružen/-a: Sob Jun 2010 12:34
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 27, 2010 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz bi se priporočal za kakšno zastavico, če je še kakšna na zalogi. Če je možno, kar po pošti. Naslov sem že poslal na zs.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Navtični forum Morjeplovec.net Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Stran 17 od 17

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Povezave:
* Portal Avtobivak
* Forum Strojnistvo
* Pomorska fakulteta