Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Krf -Birindisi-Vis prijava oseb na Visu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Pravila in zakoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Mace
Desetnik

Pridružen/-a: Pet Maj 2010 18:55

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 14:47    Naslov sporočila: Krf -Birindisi-Vis prijava oseb na Visu Odgovori s citatom

Zdravo,

Potujem iz Grčije proti Sloveniji in bom šel iz Birindisija do Visa. Sedaj me zanima jazt bom prevzel barko v Grčiji oče ko je šel iz Visa proti Grčiji se ni odjavil kajti barka ni registrerana za tako plovbo. Sedaj me zanima če bodo kaj komplicerali če se prijavim na Visu ko pridem iz Italije.

Hvala za odgovore
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pajer1
Admiral

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 18:39
Kraj: ljubljana, M. Portorož

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 18:45    Naslov sporočila: Re: Krf -Birindisi-Vis prijava oseb na Visu Odgovori s citatom

Mace je napisal/a:
Zdravo,

Potujem iz Grčije proti Sloveniji in bom šel iz Birindisija do Visa. Sedaj me zanima jazt bom prevzel barko v Grčiji oče ko je šel iz Visa proti Grčiji se ni odjavil kajti barka ni registrerana za tako plovbo. Sedaj me zanima če bodo kaj komplicerali če se prijavim na Visu ko pridem iz Italije.

Hvala za odgovore

Prvo bi te prosil za malo pravopisa.

Upam, da imaš "Crew listo" ali "popis osoba" po HR zakonih. Če imaš to urejeno se sploh ne prijavljaj, saj barka ni odjavljena iz HR.

LP

.

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Nazaj na vrh
Mace
Desetnik

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 01:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Crew lista od prejšnih, kateri so bili na barki. Vendar grem z drugo ekipo nazaj tako, da se moram sebe in novo ekipo vpisati na crew listo
Nazaj na vrh
Slootack
Kontraadmiral

Pridružen/-a: Pet Avg 2009 14:02
Kraj: Kras/ Trst

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 03:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko vstopiš v HR, pojdi na kapetanijo in reči, da si "mijenjo posadu". to je to
Menjavo posadke je potrebno prijaviti in napisali ti bodo novo crew list-o.

Nazadnje urejal/a Slootack Pet Jul 30, 2010 14:31; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bouton
Kontraadmiral

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 14:41

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 08:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz se strinjam s tem, kar je napisal Slootack.
Nazaj na vrh
Mace
Desetnik

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 09:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovore
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Pravila in zakoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Povezave:
* Portal Avtobivak
* Forum Strojnistvo
* Pomorska fakulteta