| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
nac Poročnik korvete
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 22:18 Prispevkov: 53
|
Objavljeno: Tor Jul 27, 2010 22:19 Naslov sporočila: PVA |
|
|
| Ali ima kdo izkušnje z PVA ločilcem in kakšne? Ali lahko izdelek po razkalupljenju barvam in se mi ne bodo dogajali kakšni silikoni? Prosim za mnenja in nasvete! LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nac Poročnik korvete
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 22:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Plastičarji,kje ste? Vsi na dopustu,a? No, ko se vrnete,mi pa le kaj povejte. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ORCA Praporščak
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 22:10 Prispevkov: 30 Kraj: Štajerska - Obala
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 23:19 Naslov sporočila: |
|
|
po mojih izkušnjah zelo dobra zadeva za površine, ki jih nameram barvat ker se zlahka opere z tekočo vodo in ne ostane na površini nobenega filma ki bi me potem motil pri barvanju. tako ali tako pa površino pred barvanjem moraš matirat z brusnim papirjem in očistit.
jaz PVA na večje povšine (kalupe) nanašam kar z pištolo za barvat, sicer gre dosti okoli ampak je sloj lepo enakomeren brez kapljic in lis ki ti nastanejo z nanosom z spužvo ali krpo
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nac Poročnik korvete
|
Objavljeno: Sre Jul 28, 2010 23:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala,ORCA. zdaj mi pa še povej,kako in kolikokrat nanašat ta PVA na kalup,ter kakšna je poraba le-tega,jaz rabim nanesti ločilec na cca 2-3 kvadr.metra. Koliko približno ga rabim,kje ga kupim in v kakih količinah ga je za dobit? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ORCA Praporščak
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 22:10 Prispevkov: 30 Kraj: Štajerska - Obala
|
Objavljeno: Čet Jul 29, 2010 22:31 Naslov sporočila: |
|
|
nanos je dobro ponovit vsaj enkrat, da imamo 2 tanka sloja in si lahko siguren da se kalup ne zlepi z izdelkom.
za 3 m2... ne vem točno, približno 1-2 litra, lahko se redči z alkoholom če je ful gost.
dobi se pri kakem proizvajalcu poliesterskih izdelkov ali pa tehnol izola, color medvode, mpi kranj,... full je podjetij po sloveniji |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dobra_vila Poročnik bojne ladje
Pridružen/-a: Pet Mar 2008 13:54 Prispevkov: 84 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
© 2006, Morjeplovec.net
|