Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Družba za na dopust
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Zanimive poti naših morjeplovcev
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pozejdon
Kontraadmiral

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 18:55
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 12, 2008 22:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred kratkim sem bil v Stockholmu in Helsinkih in priznati moram, da sem videl kar nekaj Pik Nogavičk in vse so bile fejst. Svetlolask tolko, da ne veš katero bi pogledal Razz se pa najde tudi kaka taka viking izvedbe. Shocked Jih je za vse okuse dovolj so zelo zgovorne, če si pa "bronzato" lepo zagorel te pa že oblegajo ... Embarassed

Ti kar upoštevaj nasvet morskega volka in poglej na Švedski forum ...
admin
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 14, 2008 23:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hoho, to se pa zanimivo sliši. V Evropi sem bil najbolj severno na Danskem, pa tam ni bilo ravno kakšnih pretirano lepih punc. Hmm, naslednjič bo treba še malo čez most na Švedsko. Very Happy
Pa da ne bo predraga nočitev, bo najbolje, da se že v naprej z eno švedinjo zmenim. Very Happy Very Happy Very Happy

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
zlatko83
Admiral

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 10:26

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 15, 2008 00:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hehe, fantje, Švedska je matriahart Very Happy Kar počnemo pri nas moški, tam počno ženske Twisted Evil Prideš v gostilno, pa same ženske pa mogoče kak sramežljiv moški. Ponoči na ulici srečaš ženske, ki podpirajo ena drugo. Pa še komedija z polarnim dnevom, ne veš, ali bi šel spat ali pa bi se vstal Embarassed
Je pa res, da tole za Stockholm, Malmo,...in južna mesta ne drži, treba je iti vsaj do Ostersunda ali pa še severneje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
morska nastasja
Poddesetnik

Pridružen/-a: Pon Jul 2010 12:00
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fantje samo to Vam bom napisala....škoda, da nisem odkrila tega foruma že prej....jaz bi takoj šla, pa z gumenjakom ali pa jahto...vseno mi je...samo da sem na morju....če pa bi imela dovolj denarja, bi sama kupila plovilo in se odpravila po Jadranu....
Novinec
Admiral

Pridružen/-a: Pet Feb 2008 23:41
Kraj: +385-99-574-52-52

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

morska nastasja je napisal/a:
Fantje samo to Vam bom napisala....škoda, da nisem odkrila tega foruma že prej....jaz bi takoj šla, pa z gumenjakom ali pa jahto...vseno mi je...samo da sem na morju....če pa bi imela dovolj denarja, bi sama kupila plovilo in se odpravila po Jadranu....

Nič ni zamujeno, dokler smo živi! Punca, daj si duška!

lp
Wink
Nazaj na vrh
BOJA
Kapitan korvete

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 14:52
Kraj: Trzin

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Laughing Laughing Laughing Laughing
Si pa najdu način, hehehheheheheh

To je pa nekako tako, kot bi rekel, da imaš kravato zato, da te v vrat ne zebe...

Ne, saj imaš prav, ti samo uživaj in veliko sreče pri "ulovu"

P.S. Pa kakšno slikco prilepi potem, ko boš z dopusta, da vidimo ribo, heheheh
pajer1
Admiral

Pridružen/-a: Ned Dec 2007 18:39
Kraj: ljubljana, M. Portorož

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 18:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

morska nastasja je napisal/a:

Se bova morska nastasja verjetno kar zmenila, ker sem letos mojo mornarko ene dvakrat mal preveč nadrl (zanjo, pomojem pa sem bil še zmerno vljuden) in je izjavila, da ne gre več z mano, ker kakor preveč, pa preglasno itd, itd, sekiram mornarko, ki "naredi" več kot more, bla, bla, bla.
Upam, da bo držala besedo, če ne greva pa še en vikend mal pristajat,(bom vpil k sam hudič, da se bo daleč slišalo) pa dolgo predolgo časa lovit ribe, pa majco dva dni met na sebi, pa kakšno bevando preveč, pol pa mislim da uspe.

LP

.

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
admin
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 22:34
Kraj: Ljubljana-Punat

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 21:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Joj gadine ste se zapalili!!! Very Happy
Pustite še kaj za nas mal mlajše, k še nismo vezani na mornarke in si še lahko privoščimo kakšno zamenjavo na barki... Wink

LP

Nazadnje urejal/a admin Čet Jul 29, 2010 21:39; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Novinec
Admiral

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 21:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma ja Admin a veš za onga: "I tata bi sine!"

LP
Laughing Laughing Laughing
Nazaj na vrh
pajer1
Admiral

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 22:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

.

Ne mi zdaj tele čorbe, razkuhat, ko mam doma že skoraj urejeno, lepo prosim.

LP

.

Nazaj na vrh
Novinec
Admiral

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pajer1, ..... si me nasmejal do solz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Svetovno!!!!!!

LP
Laughing
Nazaj na vrh
pajer1
Admiral

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 23:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Novinec je napisal/a:
Pajer1, ..... si me nasmejal do solz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Svetovno!!!!!!

LP
Laughing

Dragi moj, kaj ne veš za tisti pregovor?

"Ko glava sivi, rit nori!"

Bi bilo pa lepo, če bi se znašel v takih pozicijah in situacijah, ki jih znaš ti dobro opisovat. Tako dobro pišeš, da se že sprašujem, če ti to ne pišeš po spominu.

No in če ostanemo pri zadevi, je scenarij takle:

morska nastasja gre, ko doma dokončno "uredim", z menoj na barko in začne se sanjsko križarjenje, od otoka, do otoka. Iz enega romantičnega zaliva v drugega, pa tretjega ........... Nikogar, ki ti kaj narekuje, ukazuje, posiljuje z idejami in predlogi, ki niso del tvoje filozofije križarjenja....

Realnost pa taka, da se zbudiš in greš v službo.

Ampak priznaj, dobro bi pa blo, a ne?

LP

.

Nazaj na vrh
Novinec
Admiral

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 23:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obljubim, da po zimi napišem eno "resnično" zgodbo z naslovom:

Morska nastasja in pajer na valovih vetra

Spet bo pestroooooo!

LP
Wink

Aja,..... fajn bi pa bilo,.... če bi bilo res Embarassed
Nazaj na vrh
Joško
Admiral

Pridružen/-a: Čet Sep 2009 15:02
Kraj: Bled-Izola

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 09:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Midva z mojo "morsko nastasjo" pa že odštevava dni do odhoda.

Iz izkušenj lahko povem, da so bejbe zelo hvaležen član. Moja ves čas lepo skrbi za mene, nosi mi pijačo, hrano, pomaga pri štrikih...skratka super. Ne zamenjam za moškega člana!!

Pajer1, enkrat jo vprašaj, zakaj so petelini na svetu: "Zato da kikirikajo" Very Happy

Very Happy
Mike
Admiral

Pridružen/-a: Tor Jul 2008 11:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 30, 2010 10:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Payer1, saj veš kako tut pravjo. Vsaka je dobra dokler ni tvoja.

Pa tut: Kako narediš iz kokoši zmaja? Poročiš jo.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po forumu Morjeplovec.net -> Zanimive poti naših morjeplovcev Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Povezave:
* Portal Avtobivak
* Forum Strojnistvo
* Pomorska fakulteta