Blago za notranjost?

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

TPK
Kapitan fregate

Blago za notranjost?

OdgovorNapisal/-a TPK » Sr Feb 05, 2014 14:40

Pozdravljeni,

ogromno tem sem že preiskal tukaj gor pa nobenega konkretnega naslova našu :?

Torej iščem blago oz. vsaj naslov trgovine kjer bi ga prodajali, rabim za tapiciranje poliestra na notranji strani kabine v elanu (blago, ki ga lahko namažemo z neostikom ter neostik na poliester in skupaj :) .

Ne gre za za zelo drago barko, tako da ne iščem neke izredno drage zadeve.

Blago je lahko takšno kot jih imajo naprimer na kakšnih obrtnih sejmih na tleh (tepihi rdeči ipd.) samo, da nima črtastega vzorca.

Hvala vsem za pomoč in odgovore :!:
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Sr Feb 05, 2014 14:49

Skaj?...svet metraže..pa ko sem jest kupoval so mel akcijo, tako da sem ga dobil po polovični ceni... :D
TPK
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a TPK » Sr Feb 05, 2014 16:02

klemn napisal/-a:Skaj?...svet metraže..pa ko sem jest kupoval so mel akcijo, tako da sem ga dobil po polovični ceni... :D

Bil v svetu metraže pa niso imeli nič pametnega. Skaj/usnje ipd. pa odpade mora biti blago.

nekaj takega kot je tukaj po stenah in stropu:

Slika

ali

Slika

Skratka nekaj v tej smeri iščem.
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Sr Feb 05, 2014 23:45

TPK,
Ekostil v BTC. Imajo "tapecirung", ki ne vpija umazanije, ni prijazen do plesni, bakterij... Uporabljajo ga v bolnišnicah. Ubij me, ne spomnim se imena.
Ni prijeten do kože.. (metanje rok in argumetov na mizo s kapitanom, med opremljanjem "ta male" jadrničke. Sem šla ven iz trgovine!). In ni poceni.
Nisva ga kupila, seveda.
Na ta "veliki" je na poliester nalepljen tanek neopren, gor pa lepo mehka talna obloga.
Ne šparat preveč pri opremi, še posebej pri udobju ne!
TPK
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a TPK » Če Feb 06, 2014 08:53

Ravno takšno "mehko" talno oblogo iščem. Samo sem obhodil vse trgovine na SV Sloveniji (v Ljubljani bil v svetu metraže) pa nič pametnega. Če pa imajo takega kot rabim v katalogu, pa ponavadi nazaj tako napol veselo zabrusijo, da to bo pa potrebno vzeti celo rolo 50-100m :?
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Če Feb 06, 2014 09:19

V spalnem delu mam tole.Se obnese enkratno.
http://www.svb.de/de/innenraumverkleidung-tokyo.html

lp
slan
Kapitan

OdgovorNapisal/-a slan » Če Feb 06, 2014 10:04

Poglej po trgovinah s talnimi oblogami. Kakšen bolj mehak tapison je čisto primeren za stene in strop. Obstaja pa tudi materijal za avtomobilske sedeže, to je blago nalepljeno na peno. To prodajajo nekje v Kranju, žal ne vem točno kje.
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Če Feb 06, 2014 10:33

Ko bo ta materjal za avto zice limu na podlago, bo vidu zakaj to ni primern materjal za limanje na stene :wink:

lp
TPK
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a TPK » Če Feb 06, 2014 12:00

marenostrum napisal/-a:Ko bo ta materjal za avto zice limu na podlago, bo vidu zakaj to ni primern materjal za limanje na stene :wink:

lp

Mislim, da vem zakaj ne bo ok, ker zdaj je bilo original tako narejeno, da je bilo blago nalepljeno na peno ta pa potem na poliester, kar je pa privedlo do tega, da je začela pena odstopati in se drobiti itd. Skratka groza.

Tapison bolj tanek in mehak brez vzdolžnih vzorcov bi bil popoln. Samo najti trgovino, kje bi imeli kaj takega na zalogi je pa že drugo.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Če Feb 06, 2014 12:47

TPK napisal/-a:Tapison bolj tanek in mehak brez vzdolžnih vzorcov bi bil popoln. Samo najti trgovino, kje bi imeli kaj takega na zalogi je pa že drugo.

Poglej tule: http://www.btc-city.com/trgovina/49/salon-creatina
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Če Feb 06, 2014 13:59

Probej še tu: http://www.baloh.si/sl

K
MihaS
Naddesetnik
Kraj: Ljubljana-Umag

OdgovorNapisal/-a MihaS » So Feb 08, 2014 06:58

Pozdravljeni

Najceneje in najbolje za tapiciranje plovil dobite pri Madiks, www.madiks.si.

Lepilo vzemi profesionalno oz. tapetniško,se uporablja isto kot neostik,vendar drži tudi pri višjih temperaturah.

LP
TPK
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a TPK » So Feb 08, 2014 14:40

Bom v naslednjem tednu vse lokacije pregledal in poročal.
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Ne Feb 09, 2014 19:45

Filc Mengeš. Samolepilni filc. Cena tekočega metra x 135 manj kot euro. Sam sem ga nabavil in prej sprobal kako drži tako v vlagi kot v vročini. Rezultat je več kot odličen. Takoj, ko bo vreme dopuščalo se lotim tapiciranja kabine mojega plovila. Lahko pa vzameš navadnega in ga limaš z neostikom. Imajo več debelin modrega, sivega, belega in še nekaj pastelnih barv ...
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
TPK
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a TPK » Po Feb 10, 2014 23:23

Pozejdon napisal/-a:Filc Mengeš. Samolepilni filc. Cena tekočega metra x 135 manj kot euro. Sam sem ga nabavil in prej sprobal kako drži tako v vlagi kot v vročini. Rezultat je več kot odličen. Takoj, ko bo vreme dopuščalo se lotim tapiciranja kabine mojega plovila. Lahko pa vzameš navadnega in ga limaš z neostikom. Imajo več debelin modrega, sivega, belega in še nekaj pastelnih barv ...

Mi lahko prosim napišeš, kam direktno naj to grem ? Lokacija kakšne "glavne" prodajalne ? Ker pod Filc Mengeš našu samo podatke o proizvodnji v Škofji Loki.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti