Lep pozdrav
Zanima me če je lahko kakšen večji problem, če na Hrvaškem ne bom prijavljen, sem pa lastnik čolna s katerim se bomo vozili. Pač je tako naneslo da v apartmaju ne more biti prijavljenih toliko oseb, samo glede bivanja ni problem, je dogovorjeno. Vnaprej hvala za hitre odgovore.
Urban
Turistična taksa
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Ampak Tex mislim, da je to dražja varianta.
Sicer, če so v apartmaju prijavljeni ljudje, načeloma ne bi smelo biti težav. Jih še niso šli štet. Bolj je nevarno, ko gre inšpekcija mimo, v apartmaju ni prijavljena niti ena oseba, na štriku pa polno brisač....
Sicer, če so v apartmaju prijavljeni ljudje, načeloma ne bi smelo biti težav. Jih še niso šli štet. Bolj je nevarno, ko gre inšpekcija mimo, v apartmaju ni prijavljena niti ena oseba, na štriku pa polno brisač....
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
Bouges Nina
- Admiral
Pozdravljeni, turistična taksa in vinjeta Ni eno in isto. Vinjeta se plača za plovilo, kot pri nas za uporabo cest, v tem primeru za "uporabo" morja. Turistična taksa pa se plača, če se na čolnu spi. Za to so pavšali, najmanj je 7 dni (vpišejo datum). Pred 14 dnevi smo peljali čoln iz izole na krk in smo vmes prespali v umaški marini. na carini smo plačali vinjeto in turistično takso. Pa mirno morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost