Kontakt

info@morjeplovec.net

Pravni poduk in izjava o varovanju osebnih podatkov:

1. Lastnik in upravljalec portala in foruma Morjeplovec.net je družba Alegris, inženiring, d.o.o.

2. Morjeplovec.net se obvezuje, da bo vsebina spletnih strani kvalitetna, estetska in ažurna ter ne bo vsebovala različnih virusov, trojanskih konjev in podobnih za uporabnika škodljivih hroščev. Kljub temu Morjeplovec.net ne more jamčiti za točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

3. Morjeplovec. net si pridržuje pravico do občasnega nedelovanja teh strani zaradi vzdrževalnih del ali izpada sistema pri ponudniku spletnega gostovanja in za to ne nosi nobene odgovornosti za nastalo škodo.

4. Vsebina, objavljena na spletnih straneh Morjeplovec.net je avtorsko zaščitena po zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah ter mednarodnih konvencijah. Na voljo vam je za osebno, nekomercialno rabo, izobraževanje in komuniciranje.

5. Pravica do uporabe strani obsega pregledovanje in iskanje, vsako nadaljnje kopiranje, distribucija, javno prikazovanje ali predelava brez poprejšnjega pisnega dovoljenja avtorjev niso dovoljeni. Besedila in slikovnega gradiva ni dovoljeno kakorkoli hraniti v digitalnih arhivih, mrežnih diskih in podobno.

6. Vsebine in slikovnega gradiva na teh straneh ne smete spreminjati, dopolnjevati, vključiti v drugo delo ali kako drugače predelati, razen če za to pred tem pridobite pisno soglasje lastnika Morjeplovec.net, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

7. Citiranje vsebine v internetu je dovoljeno le, ko je na istem mestu hkrati objavljena povezava k izvirniku na naši strani. Citiranje vsebine v preostalih medijih je dovoljeno le, ko je poleg navedbe ali citata zapisano: “Morjeplovec.net, vse pravice pridržane”.

8. Vse blagovne znamke, omenjene ali prikazane na straneh Morjeplovec.net so last njihovih lastnikov.

9. Oglaševanje med prispevki na forumu je strogo prepovedano, lastnik Morjeplovec.net pa lahko od razpečevalca oglasov zahteva odškodnino.

10. Mnenja in komentarji na forumu ne odražajo uradnega mnenja Morjeplovec.net, zato njegovi lastniki in zakoniti zastopniki ne odgovarjajo za mnenja in komentarje, ki jih pišejo obiskovalci.

11. Uredništvo si pridržuje pravico neobjave oz. umika objave mnenj ali komentarjev na forumu, ki so žaljiva in ne ustrezajo objavljenim pravilom ter zakonodaji.

12. Morjeplovec.net si pridržuje pravico do uporabe in analize zbranih podatkov registriranih uporabnikov foruma in naročnikov na elektronske novice. Enako se beležijo tudi vsi IP naslovi obiskovalcev teh strani.

13. Morjeplovec.net se obvezuje, da bo vse zbrane podatke skrbno varoval in jih v nobenem primeru ne bo prodal, posodil ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam. Osebni podatki bodo posredovani le organom pregona, če bo za to izdano ustrezno pooblastilo pristojnega sodišča.

14. Registracija za prejemanje elektronskih novic je dostopna vsakemu obiskovalcu, zato je možno, da kdorkoli vpiše vaš elektronski naslov. Pri tem boste naslednjič dobili elektronske novice, na katere se lahko odjavite na straneh Morjeplovec.net z vpisom svojega elektronskega naslova in izbiro opcije “Odjava”. Za nastalo škodo, ki bi pri tem lahko nastala, Morjeplovec.net ne nosi nobene odgovornosti.

Morjeplovec.net
info@morjeplovec.net