6. Salon plovil Ljubljana

Author: Share:
Iz vode na suho je moto prihajajočega ljubljanskega Salona Plovil, ki bo od 21. – 24. januarja zasidran na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in bo v marsičem drugačen od predhodnih. Zato vas vabimo, da obiščite prvo navtično prireditev v koledarskem letu in edino nasploh v Sloveniji, ki se odvija na suhem, kjer so Marine le ženske s takšnim imenom.


Glavni uvozniki in trgovci plovil iz Slovenije ter sosednjih držav predstavljajo plovila do deset metrov dolžine, pridružujejo pa se jim ponudniki dodatne opreme, od oblačil do strokovne literature.
Prireditev bo vsebinsko precej obogatena s predstavitvami in predavanji, ki se bodo odvijala na za to posebej namenjenem odru, prav tako pa bo Salon plovil promoviran in oglaševan tudi ločeno od vzporednega sejma Turizem in prosti čas. Zato organizatorji upravičeno pričakujejo še bolj množičen obisk navtično usmerjene publike, saj je lokacija Gospodarskega razstavišča dostopna tudi za tiste zelo zaposlene, z malo časa. Salon plovil je lani skupaj s prireditvijo Turizem in prosti čas, ki je potekala sočasno, obiskalo 15.000 ljudi, leto pa organizatorji pričakujejo 18.000 obiskovalcev.

Info: Gospodarsko razstavišče d.o.o., Salon plovil
www.gr-sejem.si
foto: Sandi K. (arhiv Morjeplovec.net)

Previous Article

Zastopnik za nemški Tikal

Next Article

NCP gradi plovila za norveško tržišče

Pogledajte ostale članke