Akcija gumenjakov Brig s 15 % popustom

Author: Share:
Vsem, ki želijo v sončno jesen zapluti z novim gumenjakom ali pa že načrtujejo nakup plovila za naslednjo sezono, so v podjetju AS Boats d.o.o. s Frama pri Mariboru precej olajšali odločitev. V okviru promocijske jesenske akcije gumenjakov Brig vam na vse gumenjake iz zaloge nudijo 15 % popusta.

Brig velja za enega najpomembnejših proizvajalcev gumenjakov v svetovnem merilu, s široko paleto modelov za skoraj vse potrebe in želje. Na voljo so čolni z zložljivim dnom od 2 m do 4,60 m, pomožni čolni s trdim dnom dolžin od 2,75 m do 3,60 m, čolni s trdim dnom od 4 m do 5,70 m, idealni za družinsko uporabo in preživljanje prostega časa na vodi ter prestižna serija Eagle.

Brig ponuja tudi gumenjake, posebej prirejene za uporabo v najtežjih razmerah in tako je na voljo tudi serija Heavy Duty, namenjena predvsem profesionalni rabi, čolne pa odlikuje visoka nosilnost, prostornost in dodatno ojačane komponente. Idealni so za reševalce, gasilce in druge uporabnike, ki zahtevajo poleg odličnih plovnih lastnosti poudarjeno robustnost in trpežnost. Za vse modele je na voljo tudi obširna ponudba dodatne opreme.

Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Elan Power 30 že pluje med prve kupce

Next Article

Uspešen prvi Selene Rendez-Vous na Hrvaškem

Pogledajte ostale članke