Astinor 30

Author: Share:
Španska ladjedelnica Astinor je v teh dneh postavila v vodo svoje novo 30 čeveljsko plovilo s flyem. Tako imenovana mala jahta premore 9,40 m v dolžino in 3,40 m v širino, zgoraj pa je lepo urejen flybridge, na katerem lahko poleg krmarja sedi še 5 ljudi.

Krmni prostor je namenjen uživanju v senci in do notranjosti plovila ga ločijo lepo izdelana in nekako polkrožno izbočena steklena vrata, zaključena z inox profili. Salon je lep, funkcionalen in svetel, saj ga obdajajo velika okna. V salonu je manjša kuhinjska niša s kuhalnikom umivalnikom in hladilnikom. Zaključen je s krmarnico, kjer je sedež za skipperja in delovni instrumenti. Podpalubje se nadaljuje s tremi stopnicami, v katerem najdemo dve ločeni spalni kabini ter kopalnico z wc-jem in tušem s toplo ter mrzlo vodo. Lastniška spalnica ima prečno postavljeno zakonsko posteljo in veliko omaro s policami. Druga spalnica ima dvonadstropno (pograd) posteljo in je namenjena bolj avanturistom.

Plovilo, ki prihaja je torej namenjeno štiričlanski družini kateri bo plovba udobna in predvsem varna. Z dodatno opremo kot je hidravlični mostiček, generator in klimatska naprava, pa plovilo zajame vse, kar imajo velike. In ali ta ni velika? Ja, velika jahta za majhno ceno!

Info: Ventor d.o.o., Trg mladosti 6, 3320 VELENJE
www.ventor.si
Previous Article

Croatia Boat Show 2009 – Split

Next Article

Galeon 700 Raptor

Pogledajte ostale članke