Atal in Seaway krepita sodelovanje in predstavljata Greenline 40

Author: Share:
Podjetje Atal d.o.o. s 1. septembrom 2011 širi uspešno sodelovanje z mednarodno priznanim podjetjem Seaway na področju projekta Greenline. Podjetje Atal d.o.o. tako postaja ekskluzivni zastopnik znamke Greenline za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne Gore, svoje poslovanje pa širi tudi na trge Avstrije, Slovaške in Češke. Hkrati Atal d.o.o. in proizvajalec Seaway sporočata, da je v preteklih dneh zaplula težko pričakovana novost za prihajajočo navtično sezono 2011/2012 Greenline 40.

Barka navdušuje s svojo prostornostjo, ekonomičnostjo, avtonomijo, tihim delovanjem in končnimi hitrostmi. S svojo dolžino 12 metrov nudi izreden salon, dve prostorni kabini, kopalnico z ločeno tuš kabino, velik kokpit in praktično električno kopalno ploščad poznano že iz projekta Greenline 33. Plovilo je na voljo z dvema diesel motorjema in pa tudi v verziji hybrid ali hybrid ready. Pri zastopniku vam bodo z veseljem podrobneje predstavili prihajajočo novost, hkrati pa sporočajo, da že sprejemajo naročila za prve modele, za katere so pripravili še posebno ugodne pogoje nakupa.

Atal d.o.o. hkrati obvešča vse potencialne kupce, da bodo plovilo Greenline 40 premierno predstavili na prihajajočem “Jesenskem vikendu” v Marini Portorož, od 15. do 18. septembra 2011.

Prav tako so za potencialne kupce pripravili posebej ugodno jesensko ponudbo plovila Greenline 33. Preverite ugodnosti in v navtično sezono 2011/2012 zaplujte s plovili Greenline.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Popolna novost v Sloveniji: jadrnica Albatross 40

Next Article

Prvi v prenovljeni Four Winns S seriji

Pogledajte ostale članke