Bavaria Sport 28 in 34 v Kopru, kmalu tudi Greenline 40 Hybrid

Author: Share:
Podjetje T.T.Y. d.o.o. vam sporoča, da so v marino Koper dobili dva nova gliserja Bavaria in sicer Sport 28 in Sport 34. Obe plovili sta novega atraktivnega designa in predstavljata povsem nov mejnik motornih plovil Bavaria. V enakem slogu prihaja tudi v Düsseldorfu premierno predstavljena Bavaria Sport 43 HT.

V kratkem na svetovno tržišče prihaja tudi Bavaria Sport 34 HT, ki se od običajne različice razlikuje po trdi strehi, ki zapira kokpit.

Potencialni kupci in interesenti se lahko za testne vožnje z Bavario Sport 28 in 34 dogovorijo s podjetjem T.T.Y. in tako še v praksi na morju preiskusijo svoje bodoče plovilo. Oba gliserja imajo na vezu v marini Koper.

Po velikem uspehu plovila Greenline 33 prihaja sedaj njegova večja različica Greenline 40. Interier novega plovila je bil kot »mock-up« predstavljen na pravkar zaključenem sejmu v Düsseldorfu, kjer je požel veliko zanimanja. Potencialni kupci lahko pri T.T.Y. dobijo več informacij, sprejemajo pa tudi že prednaročila po prav posebni promocijski ceni.

Velika novost pri vseh plovilih Bavaria pa je tudi menjava dobavitelja elektronske opreme. Do sedaj je bilo to podjetje Raymarine, ki ga po novem nadomešča Garmin. Garmin je v zadnjih letih ponudil kompletno navtično elektronsko opremo in tako sedaj počasi vstopa tudi na področje prve vgradnje v plovila največjih svetovnih proizvajalcev.

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Motorji Hyundai Seasall

Next Article

Emergensea – pomoč na morju

Pogledajte ostale članke