Bonaca v Portorož prinaša sonce

Author: Share:
Največja jesenska sejemska prireditev v severnem Jadranu Bonaca z jutrišnjim dnem odpira svoja vrata drugega mednarodnega salona plovil, navtike, karavaninga in kampinga, zelene energije, E-mobilnosti, turizma ter opreme. Marina Portorož, bo med 18. in 22. septembrom gostila premiere svetovnih in domačih razstavljavcev med seboj sorodnih panog, številne športne prireditve, tekmovanja, razstave, v večernem času pa druženja s priznanimi glasbenimi gosti.

Organizatorji Bonace 2013 so letos mednarodni salon še osvežili z novostmi, ki bodo ljubiteljem navtike, privržencem karavaninga in vsem, ki aktivno preživljajo prosti čas, ponudili raznoliko sejemsko vsebino, edino tovrstno v tem prostoru.
Poleg svetovnih sejemskih premier plovil, počitniških prikolic in opreme bo del sejemskega dogajanja letos namenjen turističnim ponudnikom v deželi doživetij, manjkale ne bodo novosti s področja mobilnosti, tehnologije in komunikacije.

Organizatorji so še posebej ponosni na dve jadranski premieri, ki obe prihajata iz podjetja As Boats. Prva je novi model že pozane Delphie, ki se tokrat predstavlja s polizpodrivnim trupom in novim imenom Delphia 1080. Druga premiera je mali družinski cruiser Four Winns V275, ki je s svojo prostornostjo očaral že marsikoga.

Mednarodni salon Bonaca tako že drugo leto zapored predstavlja sinonim svežega vetra na področju slovenskega in jadranskega sejemskega dogajanja.
Vabljeni ste tudi na svečano otvoritev mednarodnega salona Bonaca v sredo, 18. septembra, ob 12. uri v Marino Portorož.

Organizatorji obljubljajo, da bo na slovenski obali v naslednjih petih dneh sončno in zanimivo.
Se vidimo na Bonaci!

Info: Bonaca d.o.o.
www.bonaca.si
foto: Bonaca Press release

Previous Article

GSM brezžični alarmni sistem MT G1

Next Article

Novi Four Winns V275

Pogledajte ostale članke