Burin YC – Impression night

Author: Share:
Burin YC d.o.o., uradni zastopnik za prodajo Elanovih jadrnic je v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem 2.12.2011 v paviljonu Jurček že osmič zapored organiziral pravo navtično obarvano prednovoletno zabavo za vse navtične navdušence, poslovne partnerje in prijatelje, Impression Night.

Na zabavi so imeli povabljeni gostje možnost prelistati še vroč, novi Charter katalog 2012, ki na svojih straneh ponuja izjemno široko paleto plovil namenjenih najemu vzdolž Jadranske obale in na vseh svetovnih morjih, hkrati pa so si lahko ogledali tudi sejemski katalog prihajajočega Salona plovil, ki se bo v januarju prihodnje leto odvijal na Gospodarskem razstavišču.

Gostje letošnjega Impression Nighta so plesali, peli in se zabavali ob ritmih skupine ReCover Band ft. Ivana Marić, bili deležni majhnih pozornosti s strani organizatorja, navdušilo pa jih je tudi dogajanje na zunanjem prizorišču – kolišču, kjer so se pekle sardele in ostale morske specialitete ter se veselili nagrad, ki jih je zanje pripravil organizator in pokrovitelji. Skupaj so simbolično vstopili v novo navtično leto in si obljubili, da se bodo še naprej srečevali pod jadri, na dogodkih v organizaciji Burin Yachting Cluba.

Info: Burin Yachting Club
www.burin-club.com

Previous Article

Jadralni projekt: Tahiti – Bora Bora 2012

Next Article

Delphia 1350 Escape nominirana za Evropsko plovilo leta 2012

Pogledajte ostale članke