Chaparral 216 ssi wide tech

Author: Share:
Velika okrepitev ameriškega proizvajalca plovil Chaparral za sezono 2009 je popolnoma nova serija bowrider plovil ssi wide tech, od katerih še posebej navdušuje s svojim dizajnom in rešitvami v kokpitu Chaparral 216 ssi wt. Do razvoja tega gliserja je prišlo s preprosto filozofijo narediti prostoren, varčen in oblikovno dovršen družinski bowrider okrog 20 čevljev. Misija izpolnjena. Patentiran, s kevlarjem ojačan “wide tech” trup pripomore na vodni liniji plovila, povečuje velikost shranjevalnih prostorov in odlično vpliva na udobje med vožnjo.

Načrtovalci so s spretno izbranimi barvnimi kombinacijami, ki sledijo linijam trupa in palube in se nadaljujejo v kokpitu in krmarjevem prostoru dosegli, da gliser ne more biti neopažen. Novost je aluminijasta vodoodporna volanska konzola, katere barvo je prav tako moč izbirati, kot tudi modra svetloba izpod žarometov LED luči, ki osvetljujejo kokpit v večernih urah. Pokrov motorja je dvakrat oblazinjen in služi kot ležalna površina in kot dobrodošel prostor za pripravo na vodne športe. Če že govorimo o vodnih športih, zagotovo ne moremo mimo shranjevalnih prostorov, ki jih je po čolnu veliko, tako v trupu, kot na bokih, krmi in premcu. Vse te karakteristike enako veljajo tudi za ostala plovila iste linije, se pravi Chaparral 206, 216 in 226 ssi.

Plovila serije ssi wide tech trenutno v Ameriki žanjejo velik uspeh, zato podobno pričakujemo tudi v naših vodah. Na prihajajočih navtičnih sejmih v Budvi in Portorožu si boste lahko ogledali modela 196 ssi in 216 ssi.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Kontakt in Pravni poduk

Next Article

Vabilo Marinada 09

Pogledajte ostale članke