Chaparral 225 Ssi – kabinska eleganca in prostornost

Author: Share:
Ameriški proizvajalec plovil Chaparral svojo tradicijo in vodilno vlogo na tržišču sport gliserjev in cruiser plovil potrjuje z nenehnim razvojem, inovacijami in lansiranjem novih, visoko tehnoloških ter stilno in uporabno dovršenih plovil. Mednje spada tudi novi Chaparral 225 Ssi, ki postreže s kabinsko eleganco, prostornostjo in dostopno ceno.

Tokrat vam predstavljamo novost za prihajajočo navtično sezono 2012, povsem na novo zasnovano in oblikovano plovilo Chaparral 225 Ssi, ki v dolžino meri 7,25 m, široko pa 2,50 m. Plovilo je naslednik uveljavljenega in priljubljenega modela 215 Ssi. Povsem na novo zasnovan koncept plovila 225 temelji na tehnologiji razširjenega WideTech Chaparral patentiranega trupa in je v celoti zasnovan z miselnostjo na evropskega kupca.

Velike površine za sončenje (raztegljiva blazina na zadku plovila), integrirana plavalna ploščad, premišljeno in uporabno razporejeni odlagalni prostori, svetla in udobna kabina, opcijski sidrni vinč, kvaliteta izdelave ter razmerje cena – kvaliteta so aduti novega 225 Ssi, ki navtičnega poznavalca ne bodo pustili ravnodušnega. Izbor številnih barv trupa ter interiera le še doda k atraktivnosti in prepoznavnosti novega modela.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Napoved – Delphia 1350 Escape

Next Article

ACS – Sistem za avtomatsko uravnavanje nagiba plovila

Pogledajte ostale članke