Delphia 1050 Escape odslej tudi v charterju

Author: Share:
Izpodrivna barka Delphia 1050 Escape je v le v nekaj letih prodaje postala prodajna uspešnica. V sezoni 2013 pa vam As Boats d.o.o. iz Frama nudi tudi charter iz marine Portorož. Delphio 1050 Escape lahko torej pred odločitvijo za nakup temeljito preizkusite, če pa o nakupu ne razmišljate, pa lahko sebi in svoji družini privoščite sanjski dopust na fantastično opremljeni in izredno ekonomični barki.

Delphia 1050 Escape je popolnoma nova, deset in pol metrska moderna motorna jahta. Oblikovana je z najmodernejšim računalniškim simulatorjem in testirana v računalniško nadzorovanem bazenu. Tako je dosežena najbolj optimalna oblika trupa glede na namen in karakteristike jahte. Klasična, brezčasna oblika trupa zagotavlja, da je Delphia 1050 Escape elegantna na morju, ne glede na spremenljive trende in modne muhe.

Kabina je lahko dostopna in izredno prostorna. V njej najdete vse potrebno za udobno bivanje: velik kuhinjski pult s štedilnikom, hladilnikom in umivalnikom, miza, ki brez težav sprejme 6 ljudi, prava zofa, ter 2 ali po izbiri 3 kabine s prostornimi ležišči. Kabina daje topel občutek in je prijetno opremljena tudi za daljše bivanje.

Delphia 1050 Escape je v celoti izpodrivno plovilo in je izjemno ekonomična. Na voljo je v klasični različici in različici ECO. Delphia 1050 Escape ECO je plovilo, ki ga v celoti poganja elektromotor. Ne gre za hibridni pogon, ampak čisti električni pogon v paketu z generatorjem za proizvodnjo električne energije. Opcijski Solar paket ponuja na strehi moderen sistem sončnih celic, ki zagotavlja še večjo neodvisnost na morju, hkrati pa skrbi za čisto okolje in vašo denarnico.
Dva krmilna lista in premčni propeler nudijo izjemno kontrolo pri manevriranju, izboljšano stabilnost pa zagotavlja 400kg balasta, nameščenega v kobilico. Delphia 1050 Escape je prilagodljiva kupčevim potrebam, izbrati je možno med 2 ali 3 kabinsko različico, zato je primerna za pare, ki potujejo sami, kakor tudi za veččlanske družine in čarter. Bogat seznam opcijske opreme na koncu kupcu dopušča veliko individualnosti.

PR objava
Info: AS boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 FRAM
www.as-boats.si

Previous Article

Dve posebni seriji jadrnic Elan 210

Next Article

Novi Quicksilver 595 Cabin

Pogledajte ostale članke