Dve evropski plovili leta 2013 iz ponudbe TTY

Author: Share:
Podjetje T.T.Y. d.o.o. iz Ljubljane vam v svojem prodajnem programu nudi kar dve plovili, ki sta si na pred kratkim končanem sejmu v Düsseldorfu prislužili prestižno nagrado za evropsko plovilo leta 2013. Prvo plovilo je jadrnica Dufour 36 Performance, drugo pa motorna barka Bavaria iz serije Virtess 420 Fly.

Jadrnica Dufour 36 Performance je pometla s konkurenco Grand Soleil 39, XP 50, Sly 38 in MC34 Patton. Žirijo je prepričala njena izjemna stabilnost, ergonomičnost krmilnega dela kokpita, tlorisna razporeditev palube, ki je regatno orientirana in na koncu zelo dostopna cena.

Drugo prestižno titulo za evropsko jahto leta 2013 je na istem sejmu prejela prva jahta s flybridgem iz Bavarie Virtess 420 Fly. Nadvladala je močno konkurenco in po jesenski premieri v Cannesu je to že tretja v nizu prestižnih nagrad. To predstavlja velik korak znamke Bavaria Yachts, ki je tako zelo uspešno zaplula v trg najprestižnejših jaht.

Zastopnik TTY vas vabi v Izolo na ogled demo plovil Bavaria Yachts cruiser 33, sport 29, sport 35HT in Dufour Yachts grand large 335.

Info: T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 LJUBLJANA
www.tty.si

Previous Article

Novi model Glastron GT 229

Next Article

Elan 400 v dvokabinski različici

Pogledajte ostale članke