Dve posebni seriji jadrnic Elan 210

Author: Share:
Pri Elanu v povezavi z jadrnico Elan 210 tokrat napovedujejo dve novosti. Pripravili so dve posebni seriji njihove najmanjše jadrnice, pri čemer so prvo poimenovali Fun Edition, drugo pa Barcolana Limited Edition, ki je dobila ime po pred kratkim izpeljani največji množični regati na svetu. S tem želijo njihov najmanjši model še bolj približati kupcu.

S serijo Fun Edition želijo jadrnico približati jadralnim klubom in šolam ter ponudnikom dnevnega najema jadrnic. Ponujajo jo s tremi različnimi paketi opreme, ki so jih poimenovali Base Line, Club Line in Top Line. Kaj vse vsebujejo ti paketi in za kakšen denar lahko postane vaš klub lastnik nove lepotice pa se pozanimajte pri zastopniku.

Druge majhne lepotičke z imenom Barcolana Limited Edition pa se boste zagotovo spomnili tisti, ki ste se letos udeležili največje regate na svetu Barcolane. Tam so priredili loterijo, pri kateri je bila glavna nagrada omenjena jadrnica, ki je na glavnem prizorišču v Trstu ves čas stala na svojem stojalu. Loterija je bila prirejena v sodelovanju z organizatorjem Barcolane, srečni dobitnik pa je jadrnico prejel brezplačno!

Info: Burin Yachting Club
www.burin.si

Previous Article

WhisperPower na METS-u

Next Article

Delphia 1050 Escape odslej tudi v charterju

Pogledajte ostale članke