Februarska številka Val navtika

Author: Share:
V leto 2014 smo na navtičnem področju zakorakali s polno paro. Sejem v Dusseldorfu, ki so ga obiskali valovi novinarji – in o njem tudi poročajo – je bil živ in obetaven. Poročilo s sejma je na večih straneh, razdeljeno v posamezne sklope, ki nas bodo vsaj z mislimi popeljali na enega največjih navtičnih sejmov na svetu.

Poleg testov plovil in predstavitev novosti za leto 2014, so se v februarski številki revije Val navtika pogovarjali s potapljačem Samom Jerankom, ki je na zadnjem mednarodnem tekmovanju na Bahamih postavil kar dva državna rekorda. V novi rubriki revije “Predstavljamo klube in društva” so ob 20. letnici vzeli pod drobnogled Jadralni klub Novo mesto. V novem navtičnem letu, ki je pred vami, si boste morda zaželeli, da bi ne le v svojem lastnem, temveč tudi svetovnem merilu premaknili meje mogočega na področju jadranja, potaplanja, deskanja. Za vas so novinarji pobrskali za tistimi, ki so trenutno zapisani v Guinnessovo knjigo rekordov.

In tokrat še darilo za vse Valove bralce – Yamaha Delta Team Krško vsem bralcem revije Val navtika podarja brezplačno vstopnico za ogled sejma v Zagrebu. Vse kar morate storiti je, da pošljete svoje podatke na info@yamaha-motor.si in pošljejo vam vstopnico! Prijetno branje!

Info: Revija VAL navtika
www.val-navtika.net

Previous Article

Filtracija Racor v Sloveniji

Next Article

Obvezen AIS na komercialnih plovilih

Pogledajte ostale članke