Galeon 325 Open & Hardtop

Author: Share:
Najnovejša Galeona, ki sta na voljo v odprti različici ali s hard topom, sta bila po ustaljeni praksi poljske ladjedelnice zrisana na risalnih deskah svetovno priznanega oblikovalskega studia Tony Castro design. Nastal je na pogled dinamičen in agresiven čoln, ki se dokazuje z zvrhano mero udobja in sredozemskih navtičnih vrednot. Odprta različica postavlja v ospredje bivanje na prostem in se dobrika tistim, ki uporabljajo plovilo v poletnih mesecih, izvedba s hard topom pa slednje nadgrajuje s širšo možnostjo uporabe v vseh vremenskih okoliščinah.

Plovilo se ponaša z zelo razgibanim kokpitom. V opciji open je dodan nepogrešljiv radarski lok, v hard top verziji pa za zračnost skrbi pomična streha. Ogromno je ležalnih površin, med drugim tudi velika blazina za sončenje na premcu, kar bo znal najbolj ceniti ženski del navtične populacije. Preko drsnih vrat vodi pot iz kokpita preko stopnic v podpalubno notranjost, ki se poleg salonskega dela s sedežno garnituro in kuhinjo ponaša še z dvema ločenima spalnicama (obe s prostorom za 2 osebi) in ločenim toaletnim prostorom. Svetli odtenki in naravni materiali dajejo prostoru v jahtah dostikrat pogrešano svetlobo.

Najnovejša galeona, ki sta bila ustvarjena z mislijo na udobno družinsko križarjenje oziroma avanturistične prigode dveh parov, sta že zapeljala na svetovno pomorsko sceno.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Flexiteek zastopnik

Next Article

1. ruta Morjeplovec.net

Pogledajte ostale članke