Galeon 700 Raptor

Author: Share:
Najnovejši projekt izpod peresa priznanega oblikovalca Tony Castro je zadal ladjedelnici Galeon zahtevno nalogo. Izdelati eno izmed tehnično najbolj dovršenih in izpopolnjenih plovil z veliko zahtevnimi linijami in ostro oblikovanimi površinami, ki pa se zaradi mogočnosti te motorne jahte zlijejo v agresivno moderno hkrati pa prefinjeno elegantno podobo. Ime Raptor, ki bo poudaril status in design tega plovila, pomeni roparica; isto ime pa so nadeli najboljšemu in najdražjemu vojaškemu bojnemu letalu F-22 Raptor. Kaj imata skupnega? Hitrost bi težko rekli, design nedvomno, kaj pa cena?

Raptor ponuja MAN-ove motorje do max moči 2×1550 KM z osovinskim pogonom, garažo za čoln do dolžine 3,6m, standardno hidravlično ploščad nosilnosti 600 kg, podvodno razsvetljavo, 2 različna načrta razporeditve; notranjost s kuhinjo v salonskem delu ali spodaj, 4 ali 5 kabinsko različico, steklena drsna vrata, ki se odpirajo na strani ali pa se celotna steklena streha pomakne v podpalubje. Tako boste ob združitvi salonskega dela in kokpita dobili vsaj 50 m2 gibalne površine.

Seveda poleg tega k Raptorju sodi še wenge ali svetlo pohištvo, italijanski mozaiki in sanitarna oprema, marmor v različnih barvah, Bose ozvočenje, hladilnik za buteljčna vina, šank v salonu in še bi lahko naštevali. Možen je v srebrni, črni, modri in beli barvi ali kot kombinacija le-teh.

Galeon poskuša kljub tržni situaciji še vedno obdržati realne in zelo konkurenčne cene glede na ostale proizvajalce, kar vabi vse več kupcev, tovarno pa uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil.

Za vse dodatne informacije se obrnite na zastopnika in prodajalca ATAL d.o.o.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si
Previous Article

Astinor 30

Next Article

Propelerji

Pogledajte ostale članke