Greenline 33 sedaj tudi za najem

Author: Share:
Ekskluzivni zastopnik za plovila Greenline (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna Gora, Avstrija, Češka in Slovaška), podjetje Atal d.o.o. za sezono 2012 predstavlja dolgo pričakovano novost: Charter najem plovila Greenline 33 na Jadranu. Plovilo odlikuje prostornost, enostavnost uporabe in nizki uporabni stroški. Spalne kapacitete za 5 odraslih oseb, velik salon, uporaben kokpit, velika kopalna ploščad in prostor za sončenje na premcu so garancija za udobno dopustovanje in križarjenje med hrvaškimi otoki.

V notranjosti plovila vas bo razvajala bogata oprema plovila, ki vključuje velik 270 l hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik, diesel gretje plovila, televiziji z dvd predvajalnikom, cd in usb predvajalnik, brezžična internetna povezava…
Plovilo je locirano v ACI marini Skradin, ki je idealno izhodišče na številne turistične točke: Slapovi Krke, Kornati… Cena tedenskega najema je že od 2.399,00 EUR dalje.
Podjetje Atal d.o.o. hkrati obvešča vse potencialne kupce plovila Greenline 33, da plovilo preizkusijo na daljši plovbi, na njemu preživijo tedensko dopustovanje in se tako še dodatno prepričajo v uporabnost, ekonomičnost in cenovno upravičenost kasnejšega nakupa plovila. V primeru kasnejšega nakupa plovila Greenline 33, vam podjetje Atal d.o.o. povrne strošek tedenskega najema.

Info: Atal d.o.o., Prežihova 10, 3000 CELJE
www.atal.si

Previous Article

Organiziramo tečaj z izpitom VHF GMDSS

Next Article

Novosti pri Bavaria Yachts in iskanje novih sodelavk

Pogledajte ostale članke