Gumenjaki Motonautica Vesuviana v Sloveniji

Author: Share:
Le kdo se na gumenjake spozna bolje od Italijanov? V podjetju J.J.K. d.o.o. so postali uradni zastopnik blagovne znamke Motonautica Vesuviana in tako v letošnjem letu poskrbeli za novost na slovenskem tržišču gumenjakov. Prodajni program obsega plovila dolžine od začetnih modelov 500, 570, 650, 700, 780 pa vse do največjega 35 »feeterja«. Odlikuje jih odlična in dovršena linija trupa, kar omogoča vrhunske plovne lastnosti.

Gumenjaki Motonautica Vesuviana so na slovenskem tržišču edini čolni, katerih poliestrski deli so izdelani z najmodernejšo infuzijsko tehnologijo, kar skupaj z uporabo najboljših materialov (Hypalon Orca) in natančno izdelava vseh detajlov, čolnom daje visoko kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. Veliko suhih odlagalnih površin in izjemno prostorne sončne ploščadi potnikom nudijo vse potrebno udobje tako za krajše, kot tudi daljše morske poti.

Naj vas spomnimo, da so v letošnjem letu vsi gumenjaki na voljo po posebnih konkurenčnih cenah z ugodnimi promocijskimi popusti.

Plovila Motonautica Vesuviana so odlična izbira za vse, ki želijo kvaliteten in udoben gumenjak, odličnih plovnih lastnosti in pravega italijanskega dizajna!

Info: J.J.K. d.o.o., Industrijska 1k, 1290 GROSUPLJE
www.jjk.si

Previous Article

Izvenkrmni motorji Vector

Next Article

Akumulatorji OPTIMA Blue zopet na slovenskem trgu

Pogledajte ostale članke