Gumenjaki Nautica Led v Sloveniji

Author: Share:
Podjetje Luxury Marine – Koščak d.o.o. je pred kratkim postalo ekskluzivni zastopnik visokokakovostnih plovil priznanega italijanskega proizvajalca Nautica Led na področju Slovenije in Hrvaške. Poleg plovil nudijo tudi navtično opremo svetovno priznanih proizvajalcev, kot so izvenkrmni motorji Evinrude E-Tec, izbrani navigacijski sistemi, izbrana akutustika in ozvočenja za plovila, prikolice za plovila ter kakovostna navtična oblačila.

Poslanstvo podjetja je zagotoviti visoko kakovost, prefinjenost, breskrben občutek popolnosti in varnosti na vodi tako najzahtevnejšim morjepolvcem, kot tudi vsem ostalim ljubiteljem morja in adrenalina.

Gumenjaki Nautica Led so visokokakovostna plovila priznanega italijanskega proizvajalca rekreativnih in profesionalnih gumenjakov z več kot štiridesetletno tradicijo. V široki paleti modelov si lahko vsakdo najde plovilo primerno za svoje potrebe, saj nudijo gumenjake od dveh, pa vse do enajstih metrov. Plovila so poleg evropskega prisotna tudi na trgu ZDA in Cipru, kjer je morje dokaj nepredvidljivo in razburkano. Plovila Nautica Led so primerna tudi za profesionalne namene, saj jih zadnja leta med drugimi uporablja tudi Danska pomorska policija.

Poleg tega, da imajo gumenjaki izjemne plovne lastnosti, so tudi trendovsko in predvsem funkcionalno dizajnirani, saj je vsak kotiček plovila izkoriščen in uporaben. Tako tudi na tistih najmanjših ne boste pogrešali odličnih funkcionalnih rešitev.

Trenutni vrhunec in dragulj proizvodnje Nautice Led je model LED GS 33. V prvi polovici letošnjega leta, pa po besedah vodilnih v podjetju Luxury Marine že lahko pričakujemo nov prestižen model, ki naj bi svojo premiero doživel prav na slovenski Internautici 2010.

Info: Koščak d.o.o., Mala čolnarska 17, 1000 LJUBLJANA
www.luxurymarine.si

Previous Article

Srečanje Morjeplovcev – Marec 2010

Next Article

Yamaha marine pooblaščeni servis

Pogledajte ostale članke