Honda vikend 2013 na Ptuju

Author: Share:
Ljubitelji navtike pozor! Sedaj je idealni čas za menjavo vašega starega plovila z novim. Da ne kopujete iz kataloga oziroma v salonu, vas CG navigator s Ptuja vabi, da se jim pridružite na vodi in skupaj preizkusite kakovostna plovila Marinello, Ris Marine, Maestral ter Hondine izvenkrmne motorje. Njihov slogan “Ne prodajamo v salonih ampak na vodi” tokrat še kako drži.

Na Ptujskem jezeru, bolj točno Ranca se bo v soboto 14.09.2013 odvil veliki dogodek, kjer boste med drugim lahko zapluli z Marinello Cabin 21, ki ga bo gnala Honda BF 115, njegov manjši odprti brat Marinello 16 pa bo na krmi gostil Hondo BF 75. Ljubitelji gumenjakov boste imeli na voljo dve plovili in sicer Ris Marine 480 sportline in pa Ris Marine 80 F. Konjenica bo pri obeh enaka, Honda BF 60.
Za cestne motoriste organizator pripravlja tudi bogat izbor testnih motornih koles Honda, katere bo seveda možno tudi preiskusiti. Za nameček bodo razstavljeni še inverterski prenosni agregati Honda, ki so zelo uporabni na barki, v avtodomu in podobno.
Po končanem dogodku se nadaljuje zabava v baru Ranca!

Kraj dogajanja: Ptujsko jezero Ranca, sobota 14.9.2013, s pričetkom ob 9.00 do 19.00

Info: C&G navigator d.o.o., Rajšpova 18, 2250 PTUJ
www.navigator-ptuj.si

Previous Article

Bonaca 2013 v Portorožu

Next Article

Še zadnje vabilo na Pokal Val navtika 2013

Pogledajte ostale članke